Совети за почетници (и појаснување поими)

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Вие во совети за почетници,ќе ги учите како да бутаат фонтана?:vozbud:

Иначе Shorty,глеаш дека сите биле IMBA,па се заебавале,тронот можеле да го бутнат најверојатно уште пред саат време :)

Вие во совети за почетници,ќе ги учите како да бутаат фонтана?:vozbud:

Иначе Shorty,глеаш дека сите биле IMBA,па се заебавале,тронот можеле да го бутнат најверојатно уште пред саат време :)

Епа тоа ми беше и зборот. (=

вчера со другарите ја скинавме фонтаната во 40сек
1 сат траеше играта
јас (ursa), omni и sa. omni со resfresher
јас имав 2 bfly lotharz treads vlads и cheese.

Посебен костим. ( И шапка оди со него )

:vozbud::vozbud:This was nice. :pos2:

Не го лажи другарчето бе. Треба посебни патки да купа, ги има доле кај првата кула на сентинел во едно коше, таму има еден вендор, тој ги продава.

Off-Topic: Вчера добра игра. :) Со Undying на 9 лвл имав Radiance и 3тата кула им беше на пола. :)

Не мора да купи лотар. Некои херое имат невидливост како магија, а некој па блинк ( за кои тој може да мисли станале невидливи =)) ).

Така да пријателе, изиграј по една игра со сите херои ( -wtf ) мод би било најубаво и види зошто им служат магиите. После тоа, имаш продавници со рецепти, на секој рецепт ти пишува што прави артефактот, што треба да купиш за да го направиш. Ако не знаеш англиски побарај некој да ти помогне : )

ПС. Еј, ти го кажувам ова, ама немој да ми доаѓаш од зад грб и да ме тепаш ако некојпат играме ;)

Мислаш на EuroBattle.net нели? Оди на eurobattle.net сајтот. Таму регистрири си акаунт, па после регистрацијата, треба да го активираш. Кога ке го направаш тоа, слегни го најновиот eurobattle.net клиент и инсталири го. Па ке може да влегуваш.

Нема да можеш ако претходно немаш инсталирано варкрафт 3 фрозен троне и 1.22 пач :)

Имам проблем со Гарена клиентот ?? некој помош еве ви слика

help12.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom