Тактики (5 vs 5; 4 vs 4)

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
nie obicno igrame
1.enigma
2.kunka
3.sandking
4.warlok
5.spectre
imame healer imba ulties i imba late game heroj

:D:D:D:D

I wonder how u line that : ))

И на ва ви иде, венге, мирана, фурион, свен, кунка, и за 15 минута посакувате да не сте почнале да играте : )

i se zavisi od igracite.Koi sakate zemete gi ali ako ne ve biva zabe e.:):)

So mislite ovie se mnogu jaki heroi ??????
Se zavisi od protivnicite ti ako sakas zemi gi najakite heroi i site so se najdobri za team play ako ti se pogodat nekoj protiv tebe so znaat malce poveke pravo pravi ALT + Q Q toa e mojot sovet :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Од такви како тебе не може човек да изигре една мкд2 игра :)

So mislite ovie se mnogu jaki heroi ??????
Se zavisi od protivnicite ti ako sakas zemi gi najakite heroi i site so se najdobri za team play ako ti se pogodat nekoj protiv tebe so znaat malce poveke pravo pravi ALT + Q Q toa e mojot sovet :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Potato е во право. Од такви ко тебе неможи чоек намира една партија да изигра. Ако правиш така не си ти створен за дота и играј нешто друго

Kakov sum jas be ta nemoze od takvi kako mene da se izigra ni 1 patrija vo mkd 2 ajde ako si tolku majstor daj mi add da igrame
nick -B5B-1mba

Jas ako ne sum pa ti si xD

Nick name -B5B-1mba ako si mnogu jak ajde daj mi add da vidam kolku si dobar

Според мене најдобра тактика за 5вс5 е тимот:
-Dark Seer
-Tidehunter
-Venge
-Zeus
-Sven
P.S.Ако некој сака некоја партија да изиграме нека , ми пише на гарена (MHthebest)

Kakov sum jas be ta nemoze od takvi kako mene da se izigra ni 1 patrija vo mkd 2 ajde ako si tolku majstor daj mi add da igrame
nick -B5B-1mba

Jas ako ne sum pa ti si xD

Nick name -B5B-1mba ako si mnogu jak ajde daj mi add da vidam kolku si dobar
1в1 да мавнеме, па со Чен да ти направам 5 убиства до 10 минута и да ми ливнеш и посче за џабе изгубено време.

Уште ова.
Од такви ко тебе ливери сакав да кажам не можи чоек да изигра партија ко шо треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom