DotA совети - Генерално

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Ама да даете по 100 ден за партиципација.
Just kidding :)

Отварај тема да се пријавиме таму, после некое време ќе го едитираш првиот пост и ќе пишеш кои се членовите на кланот и то. :)

Jас, а воедно и Геџо би го пријавил...знам дека ке сака. : )

Сакате нешто како водич за одредени херои?

Водичи има полно на оригиналниот форум за дота. Ако сакате ќе пастирам. Многу добри ги прават водичите. (со слики, со мапа на движења, со ајтеми, со совети, тактики, фармање, убивање)

На Дота-Портал има убави. Мене конкретно не ми требаат,ама ако ги ставате поубави би биле преведени.

За водичи обавезно,кој има време нека ги преведува. :)

Јас летото сите ќе ги напраам,сеа неам толку време.

Jaс викендов може ќе преведам еден,да имам време зш само скитам негде...:)
Ќе биде и тоа.

Ako ima edno mestence za u kajgana klanot za mene,ne ke bide losho da mi pratite eden mail na godhateusall666@hotmail.com da me informirate...Igram dota nekojsi 3 godini,mnogu jasno so pauzi ( Edno vreme se zaraziv so Conquer i pauzirav DotA) ama u sekoj slucaj sum ok igrac,shetav po turniri i mnogu jasno ucev od najdobrite :P

ej,da...moram da se izvinam zasto nekoristam kirilica!!
Stvarno sum slow na kirilica zasto ja koristam samo u Word za nekoja shkolska potreba :)

dali gi znaete bosovite vo dota 6.49 otvorete na you tube dota bosses i ke vidite ima bosovi koi posle nivnoto ubivanje davaat artifrakt so 100% kritikal

Attachments

• phoenix.jpg
    phoenix.jpg
    30,7 KB · Прегледи: 57
Да ти ги врати парите оној кој ти го кажа ова.

Moже му дал нешто повече од пари:pos:
БТВ стварно мислам дека ова се глупости,па поготово штом има на јутуб...:wink:

Ма не, проблемот е што на фениксот му се гледа тоа што го прави имун на магии, а можеш да ги гледаш " skills " само на твоите унити.

На дота-портал како да видов нешто Dota Bosses ,ама не знам дали во 6.51 ги има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom