17 факти кои треба да ги знаете за жената

• Креатор на темата Креатор на темата Тамарче
  • Време на започнување Време на започнување

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Локација
Битола
~• Девојките секогаш имаат некакви проблеми, како главоболка, грчеви и слично. Запомнете: без разлика колку и е тешко на крајот таа ќе ве надживее.

~• Најбезболен начин да завршите некоја кавга е - таа да победи.

~• Таа се уште ги чува писмата и честитките од претходните дечковци.

~• Што сакаат жените во кревет? Повеќе ќебиња. Ним побргу им застудува отколку на мажите.

~• Во текот на животот жената ќе искористи 10 мажи за секој еден што го сака. Ако некогаш сте и ја позајмиле колата, сте и помогнале да премести нешто и на крај не сте ја легнале, вие сте еден од 10-те.

~• Во случај на итна ситуација, жените е многу веројатно да останат по смирени од мажите. Тука треба да се додаде дека секојдневното измислување на мини кризи е голема подготовка за тоа.

~• Ако имаш нешто да скриеш, таа ќе го најде.

~• Тие не можат да живеат без тензија. Од време на време ќе започнат кавга без никаква причина. Прифатете го ова како неизбежен дел од вашата врска и се ќе почне да добива повеќе смисла.

~• И покрај тоа што постојано ги фали кратките фризури на другите жени, таа во себе е пресреќна што има една конкурентка помалку, бидејќи мажите сакаат долга коса.

~• Жените секогаш купуваат кондури еден или два борја помали, поради нивното постојано одрекување на големината на нивните нозе - што не можат да ја поднесат.

~• Женските јавни тоалети се три пати по валкани од машките.

~• Просечната жена поседува осум прслуци и секој го носи во просек по пет пати пред да го испере.

~• Повеќе од половина од жените на возраст помеѓу 18 и 25 побргу би одбрале да бидат прегазени од камион отколку да се дебели.

~• Освојте ја нејзината доверба со јавување во 10 навечер кога сте излезени со пријатели. Таа ќе си легне со идејата дека вие мислите на нејзе.

~• Во моментот кога ќе одлучи дека е заинтересирана за тебе, таа веднаш почнува да си прави слика како ќе изгледаат вашите деца и како ќе и стои вашето презиме.

~• Минете го вашето лице со ситна шмиргла. Од прилика такво дејство има вашата брада од два дена. Сега минете си ги препоните со истата шмиргла. Јасно ви е!

~• Купувате подарок за девојката? Ќе го мрaзи (а и тебе) ако дознае дека си го купувал со помош на некоја друга девојка.

Па Купидон можда се грижи, ама мене не ми е гајле :)

До некаде е точно ама и не е, зависи неможеме сите исти да сме нели?:smir:

До некаде е точно ама и не е, зависи неможеме сите исти да сме нели?:smir:

Во право си, ама признај, дали не се пронајде меѓу појќето реченици?

Јас да. :)

~*~

~*TамарЧе*~;1082627 ~• Во текот на животот жената ќе искористи 10 мажи за секој еден што го сака. Ако некогаш сте и ја позајмиле колата напиша:
Јас ја минам бројката од 10. :luta:

~• Што сакаат жените во кревет? Повеќе ќебиња. Ним побргу им застудува отколку на мажите.

~• Ако имаш нешто да скриеш, таа ќе го најде.

~• Тие не можат да живеат без тензија. Од време на време ќе започнат кавга без никаква причина. Прифатете го ова како неизбежен дел од вашата врска и се ќе почне да добива повеќе смисла.

~• Освојте ја нејзината доверба со јавување во 10 навечер кога сте излезени со пријатели. Таа ќе си легне со идејата дека вие мислите на нејзе.

~• Во моментот кога ќе одлучи дека е заинтересирана за тебе, таа веднаш почнува да си прави слика како ќе изгледаат вашите деца и како ќе и стои вашето презиме.

~• Минете го вашето лице со ситна шмиргла. Од прилика такво дејство има вашата брада од два дена. Сега минете си ги препоните со истата шмиргла. Јасно ви е!

~• Купувате подарок за девојката? Ќе го мрaзи (а и тебе) ако дознае дека си го купувал со помош на некоја друга девојка.

Мене овие посебно ми лежат, и во нив најмногу се пронаоѓам :pipi:

Ова е старо ама па секоја е пат е интересно за читање.

~• Девојките секогаш имаат некакви проблеми, како главоболка, грчеви и слично. Запомнете: без разлика колку и е тешко на крајот таа ќе ве надживее.
Кажи го ова на моите дедовци, и остави цвет на гробовите на моите баби.

~• Најбезболен начин да завршите некоја кавга е - таа да победи.
Пејн ин ди ес се ова жениве.

~• Во текот на животот жената ќе искористи 10 мажи за секој еден што го сака. Ако некогаш сте и ја позајмиле колата, сте и помогнале да премести нешто и на крај не сте ја легнале, вие сте еден од 10-те.
Бин абјузд фор соу мени тајмс. Сега веќе и навика ми стана да ме искористуваат.

~• Во случај на итна ситуација, жените е многу веројатно да останат по смирени од мажите. Тука треба да се додаде дека секојдневното измислување на мини кризи е голема подготовка за тоа.
Кажи го ова на колешките што ги имам во канцеларија. Пена ми фати устава додека да ги смирам. Потоа молчеа кога ќе им се развикаф. Е сега веќе не паничат. Деновиве нешто настинати се, ама кога ќе им помине и тоа веќе ќе може да ги трпам додека работиме.

~• И покрај тоа што постојано ги фали кратките фризури на другите жени, таа во себе е пресреќна што има една конкурентка помалку, бидејќи мажите сакаат долга коса.
Јас сакам со кратка, сакам со кратка. И сфе завршувам со некои со долга коса која е лошо фарбана, кршлива... (ме мрзи да пишувам, со една реченица, мојата коса е неколку пати поубава од нивната)

Ако ми значи девојката, се трудам да се избричам пред секоја наша средба. Во спротивно, што ми е гајле уствари.

Сите освен двата горенаведени ги сметам за точни!

Првото: зошто малку ме плаши да размислувам за тоа дека еден ден ќе се омажам, па плус да замислувам дека некој таму дечко што ме интересирал ќе ми биде маж, па децата ќе ни изгледале вака и вака... Неее!

Второто: зошто сакам брада од два дена!!! :pipi: Ама само на лице а НЕ на препони :)

Кажи го ова на моите дедовци, и остави цвет на гробовите на моите баби.

Научно е докажано дека жените имаат подолг животен век од мажите.

Пејн ин ди ес се ова жениве.

И вие мажите. :smir:

Бин абјузд фор соу мени тајмс. Сега веќе и навика ми стана да ме искористуваат.

Значи..вистина е :wink:

Кажи го ова на колешките што ги имам во канцеларија. Пена ми фати устава додека да ги смирам. Потоа молчеа кога ќе им се развикаф. Е сега веќе не паничат. Деновиве нешто настинати се, ама кога ќе им помине и тоа веќе ќе може да ги трпам додека работиме.

Колку пати сум била сведок на многу тешки ситуации каде жените помирно ги решаваат проблемите.
Посебно кога се работи за нивните деца.
Бев сведок на една случка, кога на мало дете му застана бомбона во грлото. Сите почнаа да вриштат да кубат коси,(вклучувајќи ги и мажите, беше роденден, замисли колку мажи имаше), а само мајката изреагира правилно во таа ситуација. Земи го во предвид мајчиниот инстинкт.

Јас сакам со кратка, сакам со кратка. И сфе завршувам со некои со долга коса која е лошо фарбана, кршлива... (ме мрзи да пишувам, со една реченица, мојата коса е неколку пати поубава од нивната)

Ама ти. Еден во милиони милиони. И ова е научно докажано. Дека мажите сакат жени со долги коси.

Ако ми значи девојката, се трудам да се избричам пред секоја наша средба. Во спротивно, што ми е гајле уствари.

Да бе, немој молим те. Секој ден ќе се бричиш. И ко ќе се жениш секој ден ќе се бричиш.
И ако е така, еден си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom