Битлси

• Креатор на темата Креатор на темата Doomy
  • Време на започнување Време на започнување
Чудно ми е како е толку непопуларна темава за Битлси, но тоа е....

„Наредникот Пиперков“ ми е мене омилен албум. Револуционерен концептуален албум кој започнал нова ера во музиката.

beatles-sgt-peppers-lonely-heart-club-band-primeraaaa1.jpg

E ск сам проверија на интернет, нема да погрешу како за Џим Морисон
На дн'шањ дн е убиен Џон Ленон,како викаф правослафци
Слава му! Еееее коју славу е имаја дечко,а и његови хитови никад нема да умреф.Едни су биле Битлси!

Чудно ми е како е толку непопуларна темава за Битлси, но тоа е....

„Наредникот Пиперков“ ми е мене омилен албум. Револуционерен концептуален албум кој започнал нова ера во музиката.

beatles-sgt-peppers-lonely-heart-club-band-primeraaaa1.jpg

Мислиш на "Бендот на Десетарот Биберов, од клубот на осамените срца"?

Мислиш на "Бендот на Десетарот Биберов, од клубот на осамените срца"?

Не сум целосно сигурен за чинот, но мислам дека се работи за „Вокално инструменталниот состав на Клубот на осамени срца на наредникот Пиперков“.

Не сум целосно сигурен за чинот, но мислам дека се работи за „Вокално инструменталниот состав на Клубот на осамени срца на наредникот Пиперков“.

Па у нашана армија еквивалент за наредник е десетар.

Па у нашана армија еквивалент за наредник е десетар.

Не е десетар еквивалент на corporal? Не знам точно, јас не сум бил војска, но сегде сум го среќавал како наредник.

Не е десетар еквивалент на corporal? Не знам точно, јас не сум бил војска, но сегде сум го среќавал како наредник.

Да, видиш мајката, ја и за двете мислев дека се у ствари десетар.

најдобриот бенд на сите времиња неможи да се речи не сум во право најуспешни се....нема ко битлс неможат некој да го повторат то шо го напраја битлс....најдобри без конкуренција...а денешната музика е многу лоша ..

„Битлси беа група во која Пол Мекартни беше срцето, Џон Ленон беше душата, Џорџ Харисон беше мозокот, а Ринго Стар беше тапанарот.“

Може ли да му текне некому кој го имаше кажано ова? Стопати ми има минато низ глава и никогаш не сум успеал да се сетам каде сум го чул.

Некој гитарист по име Лери Мартин веднаш по смртта на Ленон кога биле насобрани во Централ Парк да му оддадат почит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom