Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pejо Jаворов не е убиен каj Доjран. Таму е убиен Димчо Дебелјанов. Jаворов е сподвижник на Гоце. Еехх Пиринке, не е убаво така. :smir:Pozdravi za ubavata Strumica!Petric e blizu do vas.Imam rodnini tam.I vo Kulata i Sandanski imam rodnini:smir: :helou: imam ednas pominato preku STR
silna poezija Serpico,idniot pat koga dojdam ke ti nosam knizkata so stihovi od Javorov,da ti napisam malko,mislam ke ti bendisa
Pejo Javorov ,zaginat poet kaj Dojran ,vo Prvata balkanska vojna,spodvizhnik na Jane Sandanski
Ne e taka,nikoj ne vi saka zlo od nas!Zboram za vistinskite ljuge ot Pirinsko,koi ja sakaat Makedonija.So sto mozeme bihme pomognali,ne mora taka so losoдодека ти се помируваш со нив..тие те ништат во пирин а копаат и тука..
само вие помирувајте се со сите....
Dobro de ,i od Debelianov ke mu napisham neshto da procita Serpico,otdamna mi pominaa uceniceskite godiniPejо Jаворов не е убиен каj Доjран. Таму е убиен Димчо Дебелјанов. Jаворов е сподвижник на Гоце. Еехх Пиринке, не е убаво така. :smir:
Dobro de ,i od Debelianov ke mu napisham neshto da procita Serpico,otdamna mi pominaa uceniceskite godinikoga gi citav i dvajcata.Ama zarad teb i zarad Serpico ke gi najdam knizkite doma
![]()
Ne e taka,nikoj ne vi saka zlo od nas!Zboram za vistinskite ljuge ot Pirinsko,koi ja sakaat Makedonija.So sto mozeme bihme pomognali,ne mora taka so loso