Има ли најава за нов протест за името? Ни снемува време!

• Креатор на темата Креатор на темата perseus
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за да се одржи нов протест за името на Македонија?

• Да

Гласови: 77 83,7%
  • Не

Гласови: 15 16,3%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
гарфилде еве шо мислам :
треба да се организира масовно , не само во македонија туку насекаде во светот ...
мислам дека треба да пратиме на сите порака во која ќе ја објасниме политичката состојба ...
резолуцијата да ја пласираме до сите невладини организации и да им дадеме објаснување дека Република Грција ги прекршува човековите права ...
треба да најдеме начин како медиумите да ја пренесат веста ...тоа е многу битно ...
да бараме сите да ја осудат Р.Грција за нелогичните барања ...
Геноцидот е дело кое незастарува да притиснеме со таа солуција ...
шо мислиш !?

Samo tuka vo makedonija treba dobro da se organizirame i da bide mnogu masovno i kako so spomna nekoj ako treba i sekoj den

Samo tuka vo makedonija treba dobro da se organizirame i da bide mnogu masovno i kako so spomna nekoj ako treba i sekoj den

Неможеме.. ќе ни скокне тој типот од твојот аватар што го штрајкува со глад моментално и ќе ни усере цел протест...

Неможеме.. ќе ни скокне тој типот од твојот аватар што го штрајкува со глад моментално и ќе ни усере цел протест...

Da bea site kako nego ke ja ebevme grckata ambasada ama nekoj saka da strajkuva so pesna i ora e taka ne biva

Da bea site kako nego ke ja ebevme grckata ambasada ama nekoj saka da strajkuva so pesna i ora e taka ne biva

Aко не бива така, земај нож, виљушка и уште нешто при рака, и трк накај амбасада. Одма.

Mora da ima orgqanizacija??

ne moze 10000 dusi da se pojavat spontano??

.
хммм... 10 000 души кај нас спонтано тешко...
зашто организација? еве да земеме пример 1ви април во 18:00..
арно ама тогаш не ми одговара пош сум на факултет... ај во 19:00 е ок ама тогаш чичко Гарфилд треба да чува децата.. ај у 20:00 е арно ама тогаш некој треба да гледа цртан филм... и ок се договоривме за времето... датумот (1ви април е битен момент...сите можеме со маски да одиме...).. е сега местото... Мене ми е најблиску да биде... пред шумарски... ама пош не е стратешко место... Пред Собрание? малку да ми запрашиме на пратенициве... заеби тоа продадени души... Пред Влада? нема смисла да ги поебеме скулптурите таму... баш се симпатични... а и дрвцата тазе ги посадија... После триста перипетии договор ќе падне пред грчка ионака 1ви Април.. ние под маски... може да прајме што ќе ни падне на памет... и сабајлето на врата да им напишеме.. : АПРИЛИЛИЛИ

Оф топик: па нели од кога го упсија тој на сликата цела машинерија ја покренавте за да кажете дека тој не бил пред грчка амбасада,незнам телевизиски камери во неговото кафуле,па јавување кај јанко јади бурек во емисија,па протестирање по весници итн.за сега ти да ни кажеш дека уствари Коки навистина бил таму.Мислам кого правите будали,нас или сами себе?:uvo:

арно ама тогаш не ми одговара пош сум на факултет... ај во 19:00 е ок ама тогаш чичко Гарфилд треба да чува децата.. ај у 20:00 е арно ама тогаш некој треба да гледа цртан филм... и ок се договоривме за времето... датумот (1ви април е битен момент...сите можеме со маски да одиме...).. е сега местото... Мене ми е најблиску да биде... пред шумарски... ама пош не е стратешко место... Пред Собрание? малку да ми запрашиме на пратенициве... заеби тоа продадени души... Пред Влада? нема смисла да ги поебеме скулптурите таму... баш се симпатични... а и дрвцата тазе ги посадија... После триста перипетии договор ќе падне пред грчка ионака 1ви Април.. ние под маски... може да прајме што ќе ни падне на памет... и сабајлето на врата да им напишеме.. : АПРИЛИЛИЛИ

И, шо сакаш да кажиш? Дека никогаш нема да се собериме?

Да беа сите ко него со камчиња да гаѓаат хехе
... пали контејнери,плаќа детишта да фрлаат камења.. ако така мислиш да се бориш тогај накај Солун тргај..

Шостори ти колку јако бате си..

NOOOT!

Да бевме сите ко тебе, ќе ни пропаднеше државата.

Оф топик: па нели од кога го упсија тој на сликата цела машинерија ја покренавте за да кажете дека тој не бил пред грчка амбасада,незнам телевизиски камери во неговото кафуле,па јавување кај јанко јади бурек во емисија,па протестирање по весници итн.за сега ти да ни кажеш дека уствари Коки навистина бил таму.Мислам кого правите будали,нас или сами себе?:uvo:

Abe vakvi patrioti i pametni luge mnogu ve ima po netov ama toa treba da se pokaze na ulica a ne kako tebe mi dremes doma pred kopjuter i ni solis pamet

Да беа сите ко него со камчиња да гаѓаат хехе
... пали контејнери,плаќа детишта да фрлаат камења.. ако така мислиш да се бориш тогај накај Солун тргај..

Ti kogo mozes da soberes ako ima takvi vikni gi za protes pred parlamet ili grckava ambasada

Јас бев на улица и го покажав тоа што го знам,мирно и достоинствено кажав дека сум против менување на името Македонија,а за тоа вие какви патриоти сте се виде одма другиот ден и на телевизија и на интернет.

Tikvic, oj mori tikvic, Garo ne cuva deca, Garo raboti denonokno za ti seuste da mozes da se narece Makedonka.

Taka da ne bambori, ami zbiraj se i praj znamijna, kako sto zenite praeja znaminja vo 903-tata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom