Кои се петте најбогати бизнисмени во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата asterix_m
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ова е мачкање очи...сите знеме дека се само официјални бројки и букви.

Информиран сум за силта на Македонија дека е многу поголема од извори кој ја следеле ситуацијата уште пред распадот на Ју и по распадот .
Во Македонија има многу нелегални пари
според мене XXX личности од Струмица не се попаметни од овие Волци на списокот едниот има бизнис во Флорида ( Најмали даноци во САД ) случајно не отишол поради крокодилите таму
А овие податоци мож се однесуваат само на акциите во МК бидејки не верувам дека во Македонија има способен новинар што ќе дојде до приближно вистинските бројки
Toj vo Florida e bas prosecen...a vo SR najbogati se Zoki/Trajce.Steta sto Vase vrska nema so biznis,porano dobri bile.

Абе има некои што ни изгледот не им го знаеме а се нај богати во Македонија, и тие го имаат далечинскиот и управуваат со нашиве марионети(политичари).

човек што нема заработено со свој труд (грб) не е бизнисмен.а се знае колку може да се заработи.

човек што нема заработено со свој труд (грб) не е бизнисмен.а се знае колку може да се заработи.

....................greska dete.....toj sto zarabotuva so svoj trud...e ili rudar ili zemjodelec.......ne poveke od sofer :)
......goooolemi pari se pravat na drugi nacini.................

знам во србија дека има милијардер.
А Бранко ранк е бе ? :)

знам во србија дека има милијардер.
А Бранко ранк е бе ? :)

Абе за него нема ранк, на него треба да се направи посебна листа.

Минчо Јорданов, најголемиот поединечен акционер во „Макстил“, и Штерјо Наков, менаџер и акционер во „Фершпед“, се меѓу најбогатите бизнисмени во Македонија.
66EC2EA70EB4E04C8EC830775A862B11.jpg
koj milioni beee milijardiiii!!!!!!!!

Милијарди да беа ке поверував ама овоа 35 милиона мислам дека ова е мачкање очи

И Трајче Леов да не го заборавите

Еве нешто за „големиот бизнисмен“ Трајче Леов.
http://www.mvr.gov.mk/ShowAnnounceme...126&tabindex=0
Инаку, за дваесетина дена ќе застари кривичново дело (поминуваат точно 2 год.).
Некој подмачкан судија го има „заборавено“ предметот во фиока. :tapp:
Така функционира нашава „правна“ држава :tapp:
И Трајче Леов да не го заборавите

Еве нешто за „големиот бизнисмен“ Трајче Леов.
http://www.mvr.gov.mk/ShowAnnounceme...126&tabindex=0
Инаку, за дваесетина дена ќе застари кривичново дело (поминуваат точно 2 год.).
Некој подмачкан судија го има „заборавено“ предметот во фиока. :tapp:
Така функционира нашава „правна“ држава :tapp:

Некој 100 денари вредност да украде да се прехрани има да скапи во затвор затоа што е обичен смртник, ама тие што се замислуваат богови нив никој не ги чепка и не е важно која партија е на власт.

Јас се кладам дека ови се само потрчковци и дека над нив има МНОГУ со МНОГУ повеќе милиончина во џеп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom