Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Дали се најдува во Скопје точак до кај 500-1000? Стар, краден било каков, ми треба за 2-3 км секој ден и да можам да го заклучувам секаде.

Друштво здраво,
Другар доаѓа од Германија на средина на Јуни, па е заинтересиран за ИЗНАЈМУВАЊЕ на точак со кој би можел да се спушта од водно по off-road патеки и слично.

Не сум запознаен околу ова, па ме интересира дали негде би можел да најдам точак за период од месец/месец ипол.

Фала ви

Не сум свесен дека има изнајмување овде... можеби директно да направиш муабет со продавнициве.
Искрено, тоа е една од работите што ми смета. Нема опција да си платиш изнајмување на ден-два за детално да го пробаш точакот пред да го купиш (нормално, со претходно оставање на парична гаранција).

Друштво здраво,
Другар доаѓа од Германија на средина на Јуни, па е заинтересиран за ИЗНАЈМУВАЊЕ на точак со кој би можел да се спушта од водно по off-road патеки и слично.

Не сум запознаен околу ова, па ме интересира дали негде би можел да најдам точак за период од месец/месец ипол.

Фала ви
Вo Outdoor на Рекорд изнајмуваат мтб точаци за еден ден, ама незнам точно за цената.

Друштво здраво,

Фала ви

Колку што знам, Outdoor, Bikestop и ProSport изнајмуваат точаци за downhill.

Препорака за некој половен велосипед со ефтина цена каде може да се купи знае ли некој??? 1500-1800 денари

Браво, треба и другиве општини така. Но само да бидат за сите а не по некој „клуч„ делени субвенциите.

Нарачувал некој од алиекспрес во скоро време дресови, да прашам за големината, да не ја утнам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom