Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај не си ставај клин во ногата со оваа карта.Ова ја прикажува територијата Македонија,односно Егејска Македонија,и не е административна карта на држави,па да ја има Грција,бидејќи Грција како држава во својот склоп има повеќе територии(Пелопонез,Атика,Крит и др)Ај ако успеете, пронајдете си ги гејците и нивната државиЧКА на мапаваGraecia.
и Hellas-
![]()
Ај ако успеете, пронајдете си ги гејците и нивната државиЧКА на мапаваGraecia.
и Hellas-
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική-Која ти е целта со оваков потпис (Македонија е Грчка), каква улога ти играш??
Ти изгледа имаш клин во главата.Ај не си ставај клин во ногата со оваа карта.Ова ја прикажува територијата Македонија,односно Егејска Македонија,
Кога Македонија била држава немало ни "г" од некаква си "Грција", или немаш поим ни кога е за прв пат создадена држава со тоа име и каде таа се простирала?King_Stone напиша:и не е административна карта на држави,па да ја има Грција,бидејќи Грција како држава во својот склоп има повеќе територии(Пелопонез,Атика,Крит и др)
Ако имаш нешто лично да го прашаш cool си постои за тоа опција овде.King_Stone напиша:Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική-Која ти е целта со оваков потпис(Македонија е Грчка),каква улога ти играш??
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική-Која ти е целта со оваков потпис(Македонија е Грчка),каква улога ти играш??