Планинарење

• Креатор на темата Креатор на темата EVIL-B
  • Време на започнување Време на започнување
Бегово поле на 24-25-26.6.2011

Jaс со таткоми и друштво одиме на планинарење...:rolleyes:
Од опрема имам:Шатор за 4 лица со ходник на средина да ставиш маса....Електрики на полнење кои траат и до 6 часа цело ..воздушна пушка:),и слични мали стварчиња како квалитетни ножеви :mad:,и една Лада нива доса спремна :D

Kajgandzii, ako znaete pak koga ke ima organizirano odenje na Korab objavete tuka :) Mora da se pojde tamu :)

најубаво нешто е да се планинари, дишење чист воздух и се фаќа повеќе боја одколку да лежиш на плажа :)

идам на водно до крстот не толку често,ама некако не ми е толку интересно,сакам некој поголем предизвик.

Мене кораб не ми е интересен, посебно оваа година. Беше сушно, немаше ни едно поточе. Тревата беше сува, прашина на сите страни од луѓе. Комерцијала глупости.

Морам да ја раширам веста меѓу сите планинари. Детево е 17 години и е од Велес, кој пред месец дена ги искачи следниве врва - Триглав, Парадисо и Мон Блан. За повеќе овде.
Вреди да се најде спонзор за детево, зошто има потенцијал а и како за денов, вреди да се прослави со ваква работа која верувам на сите ни е мило и сме горди што сме Македонци! :)

Расположен сум за планинарење и би сакал да отидам и да се искачам на Кораб, дали мора со планинарко друштво, и од каде би можел да најдам мапа или слично и кое е најдобро време во годината за искачување.
Благодарам однапред на информации.

Планинарам , бев еднаш од школо на планинарење и коа ќе има годианва па ќе одам забораив кај бевме лани само знам дека се напраивме кокал и многу убаво си поминавме и камбани тропавме и триста чуда праевме :D

untitledwerwerw.jpg
Оваа тура ја направив летово.Се имам качувано и на беласица,ама немам слики,а голема желба ми е да се качам на Голем Кораб.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom