Авто новости

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.347
Локација
Струмица
Веб-сајт
www.kajgana.com
Авто-мото новости

Ова би требало да биде наследникот на во Европа и не така успешниот FIAT Stilo. Се шпекулира со враќањето на називите Bravo/Brava, но во FIAT oчекуваат успех со овој модел. Излегоа од кризата која ги пратеше последниве неколку години, ова возило ќе биде на платформата која ја користи и новата Astra на Opel, а која остана како резултат на неуспешниот брак со GM.
Еве го „убавецот”:

Хммм, постарото стило мене повеќе ми се допаѓа ова многу ми личи од напред на гранде пунто, башка на фијат не сум многу љубител(Струмикс без навреда:)))))))) )

Новиот Mercedes C класа
mercedesc-klassewi_1837671g.jpg

mercedesc-klasseda_1837681g.jpg

mercedesc-klasseba_1837661g.jpg

Stilovo/Bravata - mastrubacija! Bravo. Mada mi delue kao nekoj crossover megju novata Corsa i C4kata. Ipak delue mnogu ok.
Shkodata da se likvidira, a Benzov kao da stail u rikverc i se vratil edno 7-8 godini nanazad. Iskreno ich ne mi fakja oko.

Alek

Со претпоставена цена измеѓу 8000 и 11000 евра ја добивате новата Dacia Logan MCV. Меѓуоскино растојание 2,91m! (Е Класата на Мерцедес е 2,89) седум седишта, економични и издржливи мотори на Renault, солидна заштита од корозија (правен ригорозен тест во Германија каде овој модел помина со пофалба), издржлив и каросериски (сите таксисти се вљубуваат во него), да ви го представам новиот Dacia Logan MCV

article_7609-img_0.jpg

article_7609-img_2.jpg

article_7609-img_1.jpg

Па вака не е лоша. Јас посекако бев "заљубен" во овие возила. Некако многу ми се бендисаја на прв поглед, а и возењето е добро. Нарочно 1.5 цди не се слуша во работата. Само ентериерот е малку пластичен ама што сакаш за тие пари?

Немам слики ама Рено -Ниссан и Индиа Татоо моторс ќе произведувват нови коли за околу 2000 евра , се очекува револуција како што беше Т -Фордот на времето.
Дали некој ги има видено на слика?

ne ama ideata mu e dobra samo mnogu eftino za nova kola

Ovaa novava dacia MCV e dobra ama za najzinata klasa ima ipodobri samo se poskapi

Renault го откри својот нов концепт автомобил под кодно име Nepta, кабриолет со четири седишта, течни линии и аристократски шмек.

Нископрофилното тело е одраз на елеганција и движење а пространата и удобна внатрешност го позиционираат овој концепт во автомобилите од самиот врв. Nepta е динамичен GT кабриолет со четири седишта, во кој ако се најдете за неговиот волан ќе се почувствувате дека седите во некој престижен седан.
ren2006neptaft600.jpg

Најгрозното BMW ЕВЕР!

BMW M1
8070503.003.1M.jpg

BMW CS
3e1f538796cea601.jpg

fc4fe6a42996f276.jpg

ROEWE 450 (Компанијата која го купи ROVER од Кина)
car_photo_213257_5.jpg

car_photo_213256_5.jpg

FIAT IRA (планиран за 2010)
iraln9.png

Плус ова, наскоро ќе има и SUV возила од Citroen и Peugeot!

1763787.jpg

zastava105ox.jpg

zastava_10_2.jpg

Дојде З-10 во МКД...8500 евра со клима и 5 врати...во однос на Fiat Punto е поскапо според ценовникот на Ауто+ за 4500 денари хехехехехехехехе

BUDALI.Mislam deka zastava gadno ke se zaebat so ovaj model

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom