tie se naseleni vo 6 vek ali vie ste naseleni vo 19 i vie ste dojdenci ne ste starosedelci na balkanov
aj ne cicaj motka mnogu tuku zemi kniga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tie se naseleni vo 6 vek ali vie ste naseleni vo 19 i vie ste dojdenci ne ste starosedelci na balkanov
aj ne cicaj motka mnogu tuku zemi kniga
Братко, грк за другар или неприател да немаш. Знаеш сборот "Византииски номер"? Ного мрсни, гадни, гнасни. Ама кога станува сбор за Елада, са ного напред. Затоа не си дават историата, името и сичко. Имат лоби насекаде. Оваа е вистината. На мен не ми одговара, ама е вака.Со колку хелихоптери Албанците го земаа Косово ?
Само не ми измислувај други услови.
Големите сили ги прават границите и тие можат да ги корегираат истите.
Мислам дека во моментов во Грција се одвива контролирано уривање на уставниот поредок што од анархисти и левичарски демонстранти до активирање на прашања, Македонско, турско, чемериско.
Од внатре ќе ја урнат како Југославија што ја урнаа.
А Ју беше веле сила воена, политичка, економска за Грција.
Или не ?
Братко, грк за другар или неприател да немаш. Знаеш сборот "Византииски номер"? Ного мрсни, гадни, гнасни. Ама кога станува сбор за Елада, са ного напред. Затоа не си дават историата, името и сичко. Имат лоби насекаде. Оваа е вистината. На мен не ми одговара, ама е вака.![]()