^Кристи^
Dreamer
- Член од
- 1 ноември 2007
- Мислења
- 781
- Поени од реакции
- 41
Не ми се случила ваква работа. Претпоставка ми е дека кога ќе ја дознаам вистината, ќе сфатам дали вистински го љубам или целата наша врска е базирана на сожалување.
Ако сум сигурна во своите чувства ќе останам покрај него.
Одредено време ќе бидам лута и бесна, можеби ќе се појави и криза во врската, но тоа ќе биде само поради фактот што искористил таква работа за да ме придобие крај себе.
Кога ќе се потсетам дека сум среќна со таа личност, дека ми го исполнува животот, ќе ми помине.
Според моите принципи, не дозволувам некој да биде со мене од сожалување, морална или било каква одговорност, а не па јас да го наведам на тоа.
Колку и да ни цвета врската, мене совеста секогаш ќе ме гризе.
Ако сум сигурна во своите чувства ќе останам покрај него.
Одредено време ќе бидам лута и бесна, можеби ќе се појави и криза во врската, но тоа ќе биде само поради фактот што искористил таква работа за да ме придобие крај себе.
Кога ќе се потсетам дека сум среќна со таа личност, дека ми го исполнува животот, ќе ми помине.
А дали некогаш, во недостиг на начини да добиете некого, би го наседнале со некоја подла лага колку барем да започне со вас?
Според моите принципи, не дозволувам некој да биде со мене од сожалување, морална или било каква одговорност, а не па јас да го наведам на тоа.
Колку и да ни цвета врската, мене совеста секогаш ќе ме гризе.