Fox Life and Fox Crime

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
За ништо не ја бива.Мислам ние од Cabletel ја имаме без превод ништо интересно не сум видел на таа програма.Порано памтам многу појака беше кабловската.На почеток ги даваа двата Канал плуса плавиот и црвениот се филмови и тоа нови после ги укинаа тие пуштија една грчка и таму даваа супер филмови после и таа ја укинаа па ја пуштија Супер мовиес па сега и таа ја укинаа да ја пуштат Фох.Да ти ебам кабловската :(

СЕ согласувам со тебе, но мислам дека треба да дискутираме малку и за кабловските оператори, ни сервираат само тоа што тие го сакаат итоа што им е поефтино.

Јас демек ја глеам "Queer eye for the straight guy" на FoxLife. Кога ќе се надмине првичниот шок дека некој стрејт дечко дозволува 5 педери да му го средуваат животот.. у принцип супер совети за машки даваат :)

јас гледам некои серии на Fox Crime, a на Fox Life не баш

Фокс Лајв

Барав ваква тема , колку што видов немаше ..

Епа ова е за сите што гледаат Фокс Лајф .. Тука Коментирајте Која Серија ви е омилена и зашто , колку редовно гледате итн :)
Мене Ми се интересни Ghost Wisperer,Just Shoot Me,8 simple Rules И многу други ... А и редовно ги гледам серииве на фокс лајф :vozbud:

А да , И по грешка во насловот имам напишано фокс лајв , а требаше фокс лајф :kesa:

Ете, фала на помошта. Таа е темата од Параноик линкот, оваа ќе ја спојам со неа.
AnaUnique - затоа што си нова, види разгледај низ страниве какви све има теми во Филм и Тв... да не отвориш дупла тема.
:helou:

Воопшто не ги гледам..Има други програми што вредаат да се гледаат..:toe:

Fox Life понекогаш кога нема што да правам и нема ништо салам на ТВ, може да погледам, добри се за реклаксација.:pipi:

Mislam deka na fox crime ja gledav Hustle. Gledajte ja, neverojatno dobra krimi-serija.

Би гледал серии на Фокс (лајф & крајм) да не беше сликата толку проклето лоша. Секоја серија делува како да е најнискобуџетна. Истата серија да ја гледаш на ДВД или на некоја дигитална телевизија, не би рекол дека е истата која иде на една од овие телевизии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom