Chillout/Ambiental

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Enya,Vangelis, Engima itn itn...асл песни за душа, дали слушате ваква музика? Мене, лично, ми е најќејф. :D

Toreador напиша:
Enya,Vangelis, Engima itn itn...асл песни за душа, дали слушате ваква музика? Мене, лично, ми е најќејф. :D
caffee del amar,buddha bar...mmmm....lorrena mekkith...ima mnogu be

Ноу офенс дечки, ама мислам дека амбиент/чилаут музика може да слуша само благо ретардирано, демаскулинизирано, феминизирано моронче! :baeh: :) За жени ми е некако нормално да слушаат такво срање, пошо они и онака појма немаат. Освен, наравно оние цури кои слушаат Р н’ Б! Е, тие ги поштујем! :icon_cool

е ме навреди да сибеш :)

а стварно сум феминизирам, л`илеееее..

*става дланка на чело* леле световид ми го распараш срцето... :pos: слушам кога сакам малце да одморам, да се смирам, и да, за со цура се закон, како Erotic Sex Lounge, баш ебачки песни. Или Dead can Dance не се лоши...

Јас можам да чилувам нанадвор и со Cannibal Corpse.....

А за воља на вистината.......Сега чилувам нанадвор со Killswitch Engage...
Просто обожавам бендови со ограничена креативност......
Незнам зашто:icon_eek: али прекрасни се.....:wink:

Toreador напиша:
*става дланка на чело* леле световид ми го распараш срцето... :pos: слушам кога сакам малце да одморам, да се смирам, и да, за со цура се закон, како Erotic Sex Lounge, баш ебачки песни. Или Dead can Dance не се лоши...
Пробај да одспиеш една партија,подобро ќе одмориш.Само затоа што е мирна музика со некои демек релаксирачки звуци и ајде сега одеднаш стана релаксирачка.Измасирај се малку,пробај да медитираш,па после ќе правиме муабет за релаксирање.Инаку за цура колку не се закон.Подобро трип хоп со цура би слушал одколку chill out.Ова едино би слушал на mp3 плеер док движам негде.Ако те интересираат ебачки песни дој ќе ти снимам милион такви(кои не се амбиент).Инаку Svetovid е во право за соул музиката за со цура.Ама никако не е во право за RnB.Дефинитивно најлошиот музички правец некогаш излезен на планетава.:baeh:

Ар Ен Би сакс биг тајм!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom