Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
caffee del amar,buddha bar...mmmm....lorrena mekkith...ima mnogu beToreador напиша:Enya,Vangelis, Engima itn itn...асл песни за душа, дали слушате ваква музика? Мене, лично, ми е најќејф.![]()
Svetovid напиша:Soul batki, samo soul!!! Ako sakate da imopresionirate cura pushtete i nekoja soul stvar!
Goddess of Chaos напиша:Мене сигурно нема да ме импресионира тоа,
барем у овој период од животов![]()
Пробај да одспиеш една партија,подобро ќе одмориш.Само затоа што е мирна музика со некои демек релаксирачки звуци и ајде сега одеднаш стана релаксирачка.Измасирај се малку,пробај да медитираш,па после ќе правиме муабет за релаксирање.Инаку за цура колку не се закон.Подобро трип хоп со цура би слушал одколку chill out.Ова едино би слушал на mp3 плеер док движам негде.Ако те интересираат ебачки песни дој ќе ти снимам милион такви(кои не се амбиент).Инаку Svetovid е во право за соул музиката за со цура.Ама никако не е во право за RnB.Дефинитивно најлошиот музички правец некогаш излезен на планетава.:baeh:Toreador напиша:*става дланка на чело* леле световид ми го распараш срцето...слушам кога сакам малце да одморам, да се смирам, и да, за со цура се закон, како Erotic Sex Lounge, баш ебачки песни. Или Dead can Dance не се лоши...