Фудбал

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Порано тренирав едно 4-5 години ама се откажав пошо џабе е нема иднина, сеа само онака рекреативно. Слушнав дека пиќињата сакале фудбалери па затоа продужив иначе немаше ни рекреативно да играм. :toe:
Така и јас бе брат али тоа е само надвор од оваа држава моеш да успееш во фудбалот тука кај нас уште им плаќаш за да тренираш а секаде клубовите им плаќаат на младите играчи кај нас е се наопаку

Летото секој ден,сега само "тренирам'',имаме клуб у 4 лига Југ онака рекреативно па кај и да е ќе почнеме,лани бевме прваци и требаше у 3 лига да идеме али јбг стандард проблеми со финансии и си останавме пак 4 лига:toe:

Сега последниве месеци почнав со другари да играме али не е како порано..убаво е да се истрчаш..

Хаха, за време на летото секој божји ден игравме фудбал , но сега играме само за викенди (Рекреативно).

Тренирав едно 3-4 години, ама заради проблеми со колената престанав.
Играм со другарите понекогаш така, ама ретко.

treniram fudbal , a pred da pochnam da treniram igrav po celi denovi nadvor :D Sega vaka malce profesionalno si pochnav da igram

Играм секогаш кога ќе сум слободен, а слободно време имам во изобилие.:) Сега дождовиве да престанат и пак почнувам.
А во клуб не сум се запишал зш немат ни услови а уште помалце тренери и плус ти треба да им плаќаш. :pos:

Порано играв многу, учествуав на турнири у мал фудбал, али се повредив(вода у колено) и со тоа паузирав 2ипол години, пошо ректко кој лекар знаеше шо ми е и тоа за тоа, сега сум у многа лоша форма, немам ич кондиција и уопште не играм.

Сакам да играм многу, ама физички не можам многу да издржам.
Кондиционо сум доста слаб. А ме мрзи да трчам покрај кеј, за да набијам колку толку иако ми е на 2 мин.
Последниве 2 месеца, скоро 2 пати неделно. Се обидуем, тоа е битно.

Еднаш до двапати неделно + на физичко 3 пати неделно :) Али моментално паузирам поради повреда... на класно првенство помислија дека се шутира ногата а не топката и тоа баш мојата нога :) и сега едвај одам :)

Играв ко помал, нешто прекинав пред 5-6 години и одтогаш ретко само у школо. Повеќе сум за кошарка и ракомет

Боби[Мкд];3086416 напиша:
Играм фудбал стално, исто така тренирав ама се откажав. Сеа играме нашколо, и зимава во сала играме. 240 денари/сат. Инаку се случува и до на стадион да појдеме, ќе му купиме пиво на чуварот и не пушта два сати да поиграме.

Другарче од кај си ти, која е таа сала шо ја изнајмуват 240ден/саат?!
бтв играм фудбал секој ден ако не на тренинг се собираме со другарите и играме и плус секоја сабота играме вечерно време во сала :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom