Фудбал

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Кога имам слободно време,често играм фудбал.Порано тренирав,но сега ми е само хоби .

Фудбал во петок не пропуштаме...:vozbud::vozbud::vozbud:
А и јас тренирав порано

Играв порано рекреативно секоја сабота во 11 октомври сеа послабо. :helou:

Порано тренирав фудбал ама престанав.Сега во последно време со другариве нешто многу заигравме...:pos2:
:salut:

Јас обозавам фудбал и многу сум јак ГОЛМАН да си знајте:pos2:

Секој ден играм(ако не секој ден секој втори сигурно)
Без фудбал нема живот.
Живеам за фудбалот.

Вчера изигравме добар фудбал, стаја со стаја.

Ни заводија 5-2 потоа направивме серија од 7:0 и заводивме 9:5 а се играше до 10 на крајот изгубивме на 2 разлика,заморот си го направи своето:)(Инаку се играше на пари).

Во неделата најмалку 2 пати играм фудбал,а летото играме и по 3-4 пати обавезно во неделата:)

Вчера изигравме добар фудбал, стаја со стаја.

Ни заводија 5-2 потоа направивме серија од 7:0 и заводивме 9:5 а се играше до 10 на крајот изгубивме на 2 разлика,заморот си го направи своето:)(Инаку се играше на пари).

Во неделата најмалку 2 пати играм фудбал,а летото играме и по 3-4 пати обавезно во неделата:)

Брат не ме јеби:)!Не се игра до парен број,секад се игра на непар.Ние играме до 11.

Секој ден играм фудбал со исклучок на сабота и денови коа има ЛШ.

Брат не ме јеби:)!Не се игра до парен број,секад се игра на непар.Ние играме до 11.

Секој ден играм фудбал со исклучок на сабота и денови коа има ЛШ.
Брат ај ти не ме јеби ние секогаш играме до парен број најчесто 6 или 10

фудбал играм така кога ке ми текне кога ке ми стане досадно на компјутерот иначе во училиште на физичко секој час играме:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom