Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој има потреба од помош нека си ја побара, а другите имаат избор: да најдат начин да помогнат или да ја игнорираат темава.

Без дополнителни коментари околу тоа, ве молам.

Знае ли некој од кој автор е книгата "Писма во шише" ?

Писма во шише или Порака во шише?

За "Писма во шише" не сум чула а "Порака во шише" е од Николас Спаркс

Ок сепак фала :) Ќе ги побарам и двете :)

bibika напиша:
Abe ne se frlaj vo uloga na profesor! Pomagaj ako mozes,ako ne,ne gi karaj decata,aaaaa..pa viseeee...:)
Ne treba da se zakluci topicot.Bas si e na mesto i e potreben,OCIGLEDNO!
Deca!Neli sum vo pravo?;)

ВО Право си

самој немој бе со тоа ДЕЦА аман

Ај нешто за Никола Тесла, Луј Пастер, Томас Едисон, Марија и Пјер кири, Рентген, Хенри Форд, Грахам Бел за кој било еден од овие треба да напрам реферат

ДАНКЕШЕН ОДНАПРЕД

mUv@ ThE DoGg напиша:
ВО Право си

самој немој бе со тоа ДЕЦА аман

Vo pravo si.Izvinete! Ovde sme site ednakvi.
Toa deca ni e navika. Na rabota so koleskite se oslovuvame so deca.Posimpaticno ni zvuci...:) Eve vetuvam,povece nema da go upotrebuvam na forum toj poim. Iako e simpaticen.Narocito ako mene nekoj me oslovi so dete,xaxaxaxaaaa...stvarno e ubavo cuvstvoto,no,vetiv! Gotovo? :)

Луѓе знае ли некој сајт на македонски кај со можам да најдам информации на тема "Болести на зависности - наркоманија, никотинизам, алкохолизам..." барав на Google ама нешто слабо ми оди. Помагајте кој знае. Благодарам!!!

И мене ми треба помош..
Морам да направам проект нешто како уметноста во антиката, ама ништо не можам да најдам. Помош, ве молам.:se_ molam
По можност и слики..

Фала ти Влад, ама мене ми треба на македонски. Кирилица наша.:(

The`bItCh напиша:
Фала ти Влад, ама мене ми треба на македонски. Кирилица наша.:(
ahmmm...
дали имаш некоја братучетка што ја чува книгата за ликовна уметност ѕа 2 или 1ва.. мислам 2ра година гимназија.. има во незе и слики и напишано..

Garfield напиша:
Пробај гугл, напиши Addiction illnesses! или Alcoholism, drug addiction или Addiction illnesses and treatment ја најдов куп линкови така, не знам што ти треба поточно.

Фала Garfield.

Читајте!
Ми треба за утре биографија за Франческо Петрарка!
Што знаете пишете ај

Е тоа можеш сам да си најдеш на интернет:)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom