Косово се самопрогласи за независно, пукотници на прославата во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
A ti mene za kurov :pos2: :pos2: zaedno so nego

tolku ti e intelegencijata komunjarska.
koj te rodi tolku glup da ne znaes koj ti e prijatel........
a bas zatoa sto ti e idol.ne znam kako samo moze pijanica da ti bide idol.osven ako i ti ne si pijanica pa da si trgnal po negovi stapki.......

Колку е жално за денешната младина кога ќе го утнат идолот!:toe:А уште полошо 30годишњак...Волк во овчја кожа

inace koga ke gi banirate postovite ili clenovite sto pisuvaat kako ke se vrati ljube ili kako podrzuvaat i vregaat vo sekakov nacin togas i mene..
Тебе ќе те банираме од други причини и тоа перманентно - поради просто форумско правило кое забранува отварање на други кориснички имиња, и тоа додека првото ти е на бан одреден период.

Ај да видиме што вика чичкото кој знае се:

Kosova seems to have multiple personalities using Bloody and blend and shkendia and pavlebugarin and R.Haradinaj and Haradinaj and gost and Kosova sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!

Mхм...мултипл персоналитис?

Прилог кон наведеното:

Прегледај го приврзокот 4970

Јеби га, и најновите два јузери ти отидоа на перманент, како и останатите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom