Не е толку фасцинантно ова.А ова не те ли фасцинира?
Мене да.
Другото по фасцинантно е со нацистите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е толку фасцинантно ова.А ова не те ли фасцинира?
Мене да.
Горд сум што македонскиот народ се бореше против нацистите.
Ако ги сметаш татарите и штрумфовите за нацисти ОК
daryll, не зезај.Швабите се цареви за визуелно импресивна војска. (Хуго Бос е крив
)
Хммм, не сте виделе на живо што значи имперски блесок и армиja.
Россија, третата Рома.
«Божьеј поспешествујуштеј милостьју, Мы, Николај Второј (в некоторых манифестах церковнославјанскаја форма — Николај Вторыј), Император и Самодержец Всероссијскиј, Московскиј, Киевскиј, Владимирскиј, Новгородскиј; Царь Казанскиј, Царь Астраханскиј, Царь Польскиј, Царь Сибирскиј, Царь Херсонеса Таврического, Царь Грузинскиј; Государь Псковскиј и Великиј Кнјазь Смоленскиј, Литовскиј, Волынскиј, Подольскиј и Финлјандскиј; Кнјазь Эстлјандскиј, Лифлјандскиј, Курлјандскиј и Семигальскиј, Самогитскиј, Белостокскиј, Корельскиј, Тверскиј, југорскиј, Пермскиј, Вјатскиј, Болгарскиј и иных; Государь и Великиј Кнјазь Новагорода низовскија земли́, Черниговскиј, Рјазанскиј, Полотскиј, Ростовскиј, јарославскиј, Белозерскиј, Удорскиј, Обдорскиј, Кондијскиј, Витебскиј, Мстиславскиј и всеја северныја страны́ Повелитель; и Государь Иверскија, Карталинскија и Кабардинскија земли́ и области Арменскија; Черкасских и Горских Кнјазеј и иных Наследныј Государь и Обладатель, Государь Туркестанскиј; Наследник Норвежскиј, Герцог Шлезвиг-Голштејнскиј, Стормарнскиј, Дитмарсенскиј и Ольденбургскиј и прочаја, и прочаја, и прочаја».
Русите пред да ги видат швабите во полн сјај и дисциплина сигурно не знаеле како изгледа војниците да бидат искапени и во чисти униформи а уште повеќе и истите да бидат под конец..
Русите пред да ги видат швабите во полн сјај и дисциплина сигурно не знаеле како изгледа војниците да бидат искапени и во чисти униформи а уште повеќе и истите да бидат под конец..
Аман бе овој дур го прочита учителката ќе помини часот.
А замисли да ти е жирант за кредит и треба да ти се потпише.
Па А0 формат документ му треба.
Британците ја уништија Германската флота, тоа е факт.
Како ја уништија знаеш ли тоа???
Или пак прво Германците им ја уништија нивната флота, па овие бараа помош од Американците да им направат нова флота, и на крај со бродовите (од америчко потекло) Британците им ја уништија флотата на Германците.
Некој го гледал ValkyrieI swear by God this sacred oath
That i shell render unconditional obedience to Adolf Hitler
Fuhrer of the German Reich and People
Supreme Comander of the Armed Forces
And that a shell at all times be ready as a brave soldier to give my life for this oath
:wink: