Престани да хрчиш, не можам да спијам!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ne hrcam no imam problemi so zborenje vo son ili pak pukanje na prtite :) pa cesto mi se zalaat

Не хрчам воопшто. Но дома имам двајца кои хрчаат (татко ми премногу) и сум екстра осетлива на хрчање. Неможам да поднесам, веднаш се будам, и после од нервоза неможам да заспијам. Мразам хрчење. Совет:ако ви пречи хрчањето кај некој друг, советувајте го да користи мерки против хрчење, ги има и се ефикасни. Искрено, хрчењето може да биде навистина надразлива работа и да ве вади од колосек секоја вечер.

јас не хрчам, ама ми пречи многу друг кога хрчи

ај ај изјаснувајте се...
си праам списоче со кого од кајганџи/ки не треба да спијам...:)
не хрчам а ме нервира коа некој хрчи...
моите не.. али баба ко ќе му ја фати.. искрено и престанав да спијам кај неа пош у цела куќа се слуша а тоа ме нервира

јас си спијам сам и не хрчам.на добро место сум што преовладува таква тишина кој секој би ја посакувал.замилина:smir: не би го менувал местово ни за милион. а додека седев по станови лелеле
сите цимери беа катастрофа кој блада кој хрчи.надвор бучава голема јебига ти иде да скокниш од балкон:toe:

јас си спијам сам и не хрчам.на добро место сум што преовладува таква тишина кој секој би ја посакувал.замилина:smir: не би го менувал местово ни за милион. а додека седев по станови лелеле
сите цимери беа катастрофа кој блада кој хрчи.надвор бучава голема јебига ти иде да скокниш од балкон:toe:
хахаха
ова е веќе дудлање

хахаха
ова е веќе дудлање
да бе дудлање :pos:
си го фалам креветот:smir:
дудлање да бев со цимерки а не со цимери:kesa:
во прва година бев со цимерки немаше ни хрчење ни бладање:pos:

Дечко ми хрчи:vozbud: што да правам? кога спијам кај него после сум како гроги ненаспана и уморна цел ден.... чаре нема?:kesa:

Па зависи од положба... Во мојот кревет ретко хрчам, но при промена на местото за спиење, трактор Фергусон не ми е рамен.
Инаку се ми смета додека спијам, некој да ја отвори вратата ке се разбудам, а камоли да држи “серенади“.

Дечко ми хрчи:vozbud: што да правам? кога спијам кај него после сум како гроги ненаспана и уморна цел ден.... чаре нема?:kesa:
стави му смрден чорап во уста:pos: потивко ќе хрчи:smir:

Никој досега не се пожалил од мене. Добро е.

У принцип коа спијам многу тешко може да ме разбуди нешто, треба да е ееептен гласно хрчењето за да го чујам и знам да викнам „доста хрчиш“ или во полош случај да мавнам, ама тоа го праам ептен ако не можам да продолжам со спиење или ми дошло преку глава, и следниот ден ми служи ко главна заебанција.
А јас хрчам да, ама не ко пилана(т.е муж) него ми кажале дека тивко си подхрчнувам:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Баш завчера ми рекоа дека сум хрчела, ама си имам причина-затнат нос:neslusa:

Немам проблеми со хрчење......легнувам,заспивам и хрчам-нема проблем!

Чудна работа, хрчам само кога спијам со дечко ми, инаку со сестра ми сум спиела во иста соба и со мајка ми и со другарка, никој не се пожалил дека сум хрчела, а сум ги прашувала..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom