Скијање и сноуборд

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување

Што возите на снег?

• Вкупно гласачи
    250
Ја мислам дека ако застанам на скии, и двете ноги ќе ги скршам, али одма секундарно.

Може со санка!

Ќе те научиме бе! Кога сме кај санкање...има некој убава санка?

ja imam...pred dve godini si ja kupiv za na kalimero :)
ali rozeva e pa ne mi odgovara u obleka,pa ne ja koristam :)

абе не ми отвара клипчето, не можам да видам како скија терминаторот :icon_lol:

кај да кликнам кога ќе се отвори тој линкот??

кликај на free и тоа ке те однесе на на едно друго место кај што ке почекаш едно 15 секунди и кеможеш да го симнеш линкот

добро... не е баш ко мене, али добар е :pos:

него, лошо времево многу некако :raz:

Времето е супер во тие моменти. Да видиш какво беше дур врнеше дожд. Тогаш беше најдобро времето, затоа отворија скилифт. Иначе на жичара не се издржуваше од што дуваше....бричеше

ај се надевам дека за овие 2-3 викенда и јас ќе поминам. само времето ако се погоди, инаку не ти станувам од кревет :)

ако не, здравје...

Иди ако има снег. Пиши обавезно меил на бистра, одговараат стално. Или пак јави се во заре лазаревски ќе ти кажат.

Обично во маврово времето се мења на 4 дена, така викаат старите 4 дена добро, 4 дена лошо. Во петокот имало сонце, па сега ти пресметувај си

Kurofff elate pri mene da vidite sto e skijanje u priroda, hehehe!!

P.S. Dimitarce, daj mu sliki na Gerard, ama samo nemu, onie dvete, neka vidi sto e ubajna i mesto za skijanje.

ајде де, одговори на пп т.е. дај ми маил кај да ги форвардирам

Скијањето на Стенмарк е одлично! Се надевам за скоро ќе искијаме некоја стаза заедно. Јас доста добро скијав до пред 3 години, од тогаш 4 пати ги имам оштетено лигаментите на истиот зглоб, и сега не ми е толку подвижен. Ама се држам, не се давам.

Него убаво ви реков, времето ќе биде срање. Џабе е, во онакво време нема лезет во скијање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom