Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:kuracc:

Навивачите на славниот шампион
свечано го отворија вашиот стадион!
Тие збореа за ножевите?! Сеа со ножевите ни лентата за стадионот неможе да ја пресечете. Толку долго ве немаше па измеривме и димензии за кореографија на стадионот, дајте дозвола за гостување таман да ја видите. Саат време се шетаме низ Битола, ниеден од тие тетовираните не видовме у пичку матер. Овој пат ни на кафе ни на стадион ги нема! :))

Многу јака акција, браво :vozbud:
Можите да се шетате низ Македонија за да се сликате со парола, ама кај шо игра Рк.Вардар (Струга) и кај шо знајте дека ние ќе бидиме таму НЕ МОЖИТЕ да дојдите :aplauz:

Па уште се шетале низ град, да бе нема грешка. Па и да се шетате како шо гледам не ни носите обележја... Требаше да останите малце кај знакот од ко ја објавивте сликата... Мангупи на батерии ;)

Акцијата е добра, во ривалски град да одиш, ама веќе кога одбираш 7-10 души да го напрајш нештото, биди храбар и остани до крај ако си спремен да дејствуваш за истото за кое одиш, а не со нитрото вгаз....:motorce:
На стадион и не е некој потег, вратите на стадион се цело време отворени, не се обезбедени добро влезовите, кој шо сака можи да влези и шо сака да прај...
:sakasuste:

:kuracc:

Навивачите на славниот шампион
свечано го отворија вашиот стадион!
Тие збореа за ножевите?! Сеа со ножевите ни лентата за стадионот неможе да ја пресечете. Толку долго ве немаше па измеривме и димензии за кореографија на стадионот, дајте дозвола за гостување таман да ја видите. Саат време се шетаме низ Битола, ниеден од тие тетовираните не видовме у пичку матер. Овој пат ни на кафе ни на стадион ги нема! :))
Pa kazi kaj ste be,da ne mislis setame po ulici slucajno vie da se pojavite.Smeski ste

Тешка глупост :tapp:. Барем да не беше џабе патот , поарно со спреј негде да напишеа , па да имаше малце мака да се трга.
Вака голем к.. се сликнале на две места во среда во 22:00 остајле паролата и гитла :aplauz::pos:
Pa kazi kaj ste be,da ne mislis setame po ulici slucajno vie da se pojavite.Smeski ste
Една улица е во Битола, да не ви беше членството од кравари ќе сте не виделе.

За акцијата на некој може му се допаѓа на некој не, сеедно.
Него што праиме со сатарите у рака кај Битолчаниве? Ќе се колете, ќе брцате? Спремни ли сте на таков потег? Бетер од Шверцерадоси испаѓате со ова.
Еве има тука членови кажете, објаснете, или можеби чварки праевте па случајно ги носевте мачетиве со вас.

Дебилно испаѓа ова, сте искочиле сте ги барале тие што ви дошле не сте ги начекале, ама не ви требаат ова самурајскиве работи, оти вие нели бевте момците од улицата раце на раце само.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Да не знае човек дали да ви се смее или да ве жали.Се сликале со мачети ножеви со оставена парола,овој па и го корегира,не биле ножеви туку мачети Знаевме дека свршувате на Пољаците али не дека сте и wannabe Турски и албански хулигани.

Стадиончето е топ,се уверивме дека е у одлична состојба.Пуштете гостовање и да се измериме на трибина.

П.С. Се бунат зашто не останале тие 6-7 души.Да ве почекаат вие 50 да ги најдете мачетите од подрумите?

of lele sho naprajle edna kola doshle da se slikat ko demek grupirani ima negde ckembari pa ke gi najdat, sigurno seto ova pominalo kjutenkata, decurlana sho imashe dojdeno pred nekoja godina se osudi da pej na shirok sokak pa pogodi ekipa sho gi shlapna, ova cisto pickarski e, lesno e ova da go naprajsh duri i prelesno bi rekol

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom