Lucy in The Sky
A girl with kaleidoscope eyes
се извинувам што сум оф топик, се утепав од барање по нетов, па да прашам да не ја има некој случајно верзијата на Почесна Стрелба од Мизар, но со Ристо Вртев, I'm not going down.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе. Џамбазов ќе гостува у Опуштено ако се собереме 10 000, Архангел ќе праат концерт на стадионот ако се собереме 10 000.Еве една петиција, да се собереме бар 10.000 души да напрае концерт Архангел...
http://www.facebook.com/group.php?gid=104861616216042
Вреди да се обидеме
Соберете 10.000 евра, не 10.000 души! :wink:
Да бе. Џамбазов ќе гостува у Опуштено ако се собереме 10 000, Архангел ќе праат концерт на стадионот ако се собереме 10 000.
Да се собереме 10 000 и да идеме на Марс може?
Ве молам, не го срамете делото на Архангел со мизерни групи на фејсбук. Као демек ќе ве послушаат ебаве -.-
епа кога би се собрале 10.000 души кои би оделе на концерт, сигурно вкупно би дале повеќе бар 3-4 пати од 10.000 евра![]()
Тоа е веќе работа на спонзорите. Ако досега никој се нема јавено со толкава понуда, тоа значи дека Архангел се потценети, или дека фановите не се покажале како доволно заинтересирани. Затоа што спонзорите во нив гледаат златна кокошка, не го проценуваат квалитетот.
Се сложувам.. ама како што реков не мора се толку буквално да се сфати буквално.. само да се собере некој поширок круг на луѓе кои би сакале да има концерт и да се има претстава колкав е тој број..не дека со сигурност ќе ја види Ристо Вртев групава и ќе се реши на концерт..
Ристо Вртев може да ја види групата, ама дали мислиш дека он чека да му тропнат на врата 10.000 фанови за да направи концерт? Не душо, он чека 10.000 пари.![]()