Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Elden Ring
Прегледај го приврзокот 346318

Back to normal.

Posle 4-5 meseci apstinencija eve me nazad.
(I'm not surprised motherfuckers)

A be zaglaviv na ovoj slajm od boss i rekov tuka ke napravam letna pauza.
Ne znam od koga i dali voopsto sum napravil vakva pauza bez da igram apsolutno nisto...
Nema veze, let's do this shit.

Uf pojma nemam do kade sum vo igrava, ali osekam deka e eden od poslednite.
Pojma neam od prica, a i toa malku sto go znaev go zaboraviv.
F it, ke mora da ja dovrsam vaka (ako ja dovrsam.. ) i da pocnam nov playthrough so poveke vnimanie.

Ali drucov kako da ne e pushover. Mu gori dusa gledam... A mi gori i mene Boga mi :facepalm:

do koja faza ili procent od kutnuvanje stigas?

do koja faza ili procent od kutnuvanje stigas?
Vtora. Do toa abomencijata.
Pobezveze boss nemam sretnato.
Poglupi mehaniki duri i od toa crvot vo dvojkata.

FS: "Abe ke im napravime nekoj boss samo kolko zivci da kinat, pa ne mora da se zamarame da lici na nesto. Abe ke im napravime nesto kako kur da lici i da gi gagja od daleku, i samite da ne znaat so sto gi gagja i kako im prai damage".

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Vtora. Do toa abomencijata.
Pobezveze boss nemam sretnato.
Poglupi mehaniki duri i od toa crvot vo dvojkata.

FS: "Abe ke im napravime nekoj boss samo kolko zivci da kinat, pa ne mora da se zamarame da lici na nesto. Abe ke im napravime nesto kako kur da lici i da gi gagja od daleku, i samite da ne znaat so sto gi gagja i kako im prai damage".

hahaha ja delam frustracijata, i mene malce me zapna ama ja igrav inaetlivo i sakav tenkaski :D

Izgledaj lore videa pred da mu se probas pak, ke imas pogolem appreciation i mozda nema da ti bide vaka tapa ko so znae da bide :D

gl

51FJZMEGENL._AC_SY1000_.jpg

61DFMHK11AL._AC_SX466_.jpg

Она коа имаш пс1 контролер со емулатор и 20+ години отпосле уште се добри игриве.

Сум ги поминал само првите две мисии, немам многу време, за сега ми е ок, интересна ми е.

Играм со Nightwing.

Малку е поразлична од Аркам серијалот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom