Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
и овие од ѓугул заебаваат
отворив да прашам прашокот што останува од шумеча дали е суплементен, сеа треба со чичиново светот да го откриваме, да видиме дали е избраното...
Doodle-Island.jpg

Предобра е Google Doodle играва за Олимпијадава. Класика јапонско rpg кое ме потсети на времето кога ги играв многу од тој жанр.

После пауза од 5 години, се враќаме на Clash of Clans! :D
Ми беа потребни две недели да ги научам сите промени кои ги имаат направено од 2016 до 2021

Screenshot_20210729-131916_Clash of Clans.jpg

Иначе деновиве играм премногу Crusader Kings 3.
Некој друг ја игра играва?

До сеа по едно 20 неуспешни стартови, конечно успеав да направам нешто од полесните предизвици, како формирање на Кралство Ирска и Норвешка. Да изиграм уште неколку слични предизвици и мислам дека може да се пробам на нешто потешко, пример спојување на Шпанија или пак со некој рандом вазал да добијам независност.

1627557987696.png

Иначе деновиве играм премногу Crusader Kings 3.
Некој друг ја игра играва?

До сеа по едно 20 неуспешни стартови, конечно успеав да направам нешто од полесните предизвици, како формирање на Кралство Ирска и Норвешка. Да изиграм уште неколку слични предизвици и мислам дека може да се пробам на нешто потешко, пример спојување на Шпанија или пак со некој рандом вазал да добијам независност.

Прегледај го приврзокот 302741

Пробав да ја играм али ич не го можам интерфејсот.

Атм цепам ЦК2. Инаку јас најчесто почнувам со една грофовија па се ширам, паралелно играм две игри, првата ја почнав со Бордо а втората со Милано.
Md5B1mN.png

oWaTzYH.png
rHPLRGk.png

RQr9f9z.png

Пред тоа ја завршив ЕУ4 со Кнежество Москва.
TqhTmiG.png

sJy8hLT.png

Пробав да ја играм али ич не го можам интерфејсот.

Атм цепам ЦК2. Инаку јас најчесто почнувам со една грофовија па се ширам, паралелно играм две игри, првата ја почнав со Бордо а втората со Милано.
Md5B1mN.png

oWaTzYH.png
rHPLRGk.png

RQr9f9z.png

Пред тоа ја завршив ЕУ4 со Кнежество Москва.
TqhTmiG.png

sJy8hLT.png

Претходно ја играв CK2 но таму ми беше покомплициран интерфејсот. Сега ми е повеќе интуитивно, нема чудни мали копчиња кои не знаеш дека се копчиња, туку се е со десен клик на карактерите.

Претходно ја играв CK2 но таму ми беше покомплициран интерфејсот. Сега ми е повеќе интуитивно, нема чудни мали копчиња кои не знаеш дека се копчиња, туку се е со десен клик на карактерите.
Ck2 e podobra, ck3 e premnogu simplificirana.
Mi falat nekolku dobri alatki od ck2 vo ck3.

Returnal. Ептен добра игра. Цело време ме тера да играм се повеќе, а се осеќам вака:

Screenshot_20210807-111054__01.jpg

:place:

Во последно време заразен сум со Star Wars: Galaxy of Heroes, одлично RPG. Прогресот со развивање на ликовите е спор но интересен, секогаш се има нешто ново да се прави. Се враќам во играта по 4 години.
Screenshot_20210831-215055.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom