Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пушти ли некој Rise of the Tomb Raider за симнување?
Ја има за pre-load на Steam и секако 3DM ја пуштија на торент. Ама неверувам дека ќе има крак скоро.
Rise of the Tomb Raider ја има истата заштита што и Fifa 16 и Јust Cause 3 така да крак до година здравје.

Rise of the Tomb Raider ја има истата заштита што и Fifa 16 и Јust Cause 3 така да крак до година здравје.
Ќе биде. JC3 & TR не се којзнае колку добри. Кај и да е ќе ја кракнат, ама нема да биде relevant.

Anyway, ја зема некој The Division? Бета добиваш ако ја купиш (pre-order). И повеќето ја порачуват само за бета клучот, и ја поништуват порачката.
Го земав клучот за $0.77 и ми дадеа попуст за лајкови и revews там.
Бетата почнува 28ми на x1, a 29ти на Ps4/PC. Завршува на 31ви.

@Erich Zann шерлок тебе мислам дека исто ќе ти се допадне играва шо ја пишав погоре
Која, The Vanishing of...? Ако е таа не можам да ја играм на лајново компјутер :)

Инаку ги имам отпревртено шерлок шерлок до последната The Testament.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_Holmes:_The_Awakened

Оваа ми е омилена игра. Ако се кандисаш пробај и се.

Која, The Vanishing of...? Ако е таа не можам да ја играм на лајново компјутер :)

Инаку ги имам отпревртено шерлок шерлок до последната The Testament.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_Holmes:_The_Awakened

Оваа ми е омилена игра. Ако се кандисаш пробај и се.

че ја пробам, иначе би ти фатила не бара прејака конфигурација сигурно не е толкаво џубре компјутерот твој

че ја пробам, иначе би ти фатила не бара прејака конфигурација сигурно не е толкаво џубре компјутерот твој
Верувај толкаво е :D
До 2009-та негде играм игри, а некогаш ни до таа година. Плус лаптоп е, а ја ѕирнав, примамливо делува и да визуелно е опасна.

Верувај толкаво е :D
До 2009-та негде играм игри, а некогаш ни до таа година. Плус лаптоп е, а ја ѕирнав, примамливо делува и да визуелно е опасна.

визуелна бомба е

Companyofheroes_pcboxboxart_160w.jpg

На времето кога се идеше во Ентернет со другари и се зимаше дејлајт..., ах ми фалат тие времиња.

The Witness.
Ремек дело.
Прекраснотија.
Ми иде тема да и отворам и да го фалам Blow како со оваа и Braid сам ги надмина и EA и Ubisoft и сите. Ама нема да отворам. Ме мрзи. :(

The Witness.
Ремек дело.
Прекраснотија.
Ми иде тема да и отворам и да го фалам Blow како со оваа и Braid сам ги надмина и EA и Ubisoft и сите. Ама нема да отворам. Ме мрзи. :(
Чисто ме интересира кога сме кај игрите, дали идејата за никот ти е од ликот и делото на Raziel од Soul Reaver, или јок, од оригиналниот (чувач на тајни)? :D

Чисто ме интересира кога сме кај игрите, дали идејата за никот ти е од ликот и делото на Raziel од Soul Reaver, или јок, од оригиналниот? :D

Коинциденција е тоа дека два омилени лика од фикција, на две различни платформи, едната кабала, другата гејминг се викаат така. Тоа од избор на назив за никот у виртуелна средина прави no brainer, нели? :)

Smite , MOBA поразлична од меинстрим LOL и DOTA , хероите се пагански богови и е во 3то лице.
Интересна е да ја играш со пријатели , соло не баш :)

Smite , MOBA поразлична од меинстрим LOL и DOTA , хероите се пагански богови и е во 3то лице.
Интересна е да ја играш со пријатели , соло не баш :)
Мене ко ќе ме прашаат за смајт прво нешо им кажвам колку е јак кракенон на посејдон [emoji14] Немат многу баланс иначе се е супер...неколку богови имаат масивен демиџ (шила посејдон и компанија) шо можат да збришат пола тим само со улти, а имат неколку 1 man army као бакасура шо комотно мојт сам да држит партија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom