Сите ми ја зборат таа. Ќе ја играм и неа. Морам прво по хронолошки ред затоа шо све е поврзаноОди одма со Ориџинс прво .... Па после другите ..... Најчиста и јака приказна и механизам на игра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите ми ја зборат таа. Ќе ја играм и неа. Морам прво по хронолошки ред затоа шо све е поврзаноОди одма со Ориџинс прво .... Па после другите ..... Најчиста и јака приказна и механизам на игра
Ја зборан Ориџинс оти и лично можеш да ја почувствуваш. Има и Македонија во играта . Од Александар Македонски,Клеопатра,македонски војници,македонски штитови,македонски оружја итн. Главно играта ти ја кажува приказната како почна the Hidden Ones ....Сите ми ја зборат таа. Ќе ја играм и неа. Морам прво по хронолошки ред затоа шо све е поврзано
АматерJas origins ja bataliv po 6-7 saati
Пробај Марвел Снеп штом сакаш на телефон. Немам уклучено ХС од кога излезе.Ama mi fali Hearthstone, prestanav koga pocna battlegrounds. Mozno e da i se probam periodov. Ima li veke deck trackers za telefon?![]()
На плејстор како што проверив нема. Башка не си го кочи телефонот со ХС. Ако можеш играј ја на пц, лаптоп.Jas origins ja bataliv po 6-7 saati
Nikogas poveke assassins creed za mene, tezok prosek
Ama mi fali Hearthstone, prestanav koga pocna battlegrounds. Mozno e da i se probam periodov. Ima li veke deck trackers za telefon?![]()
Мене тоа Марвелот од аспект на лор некако не ме привлекува, башка врска што си немам од хероите секако освен 5-6 најпознати од Авенџерс (Тор, Хулк, Ајронмен, Фантастик фор, Волверин.. ).Пробај Марвел Снеп штом сакаш на телефон. Немам уклучено ХС од кога излезе.
Пробај Марвел Снеп штом сакаш на телефон. Немам уклучено ХС од кога излезе.
ја играв повремено (околу 2-3 пати неделно) до пред некој месец.Се уште има некој што игра Хартстоун на форумов освен јас ?