Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Jas si ja igram The Sims 2.Mnogu mi e zakon taa igrica,pojma neam zasto:icon_lol:

Zbratko напиша:
A be luge ke mi kaze nekoj kako da ja instaliram NFSot (na DVD mie e i malo nekoi virtuelni sranja ovo ono pojma neam od kaj da pocnam kaj da zavrsam)

Ако праиш муабет за Most Wanted инасталирај Alcohol 120% и преку него поткрени го цд-то и после терај ја инсталацијата. Коа ќе заврши инсталацијата си инсатлираш Antiblaxx и преку него јас стартуваш играта.

бтв. дај бе кажете некја добра игра, ми се игра ама неам шо да играм

mr_wicket напиша:
Ако праиш муабет за Most Wanted инасталирај Alcohol 120% и преку него поткрени го цд-то и после терај ја инсталацијата. Коа ќе заврши инсталацијата си инсатлираш Antiblaxx и преку него јас стартуваш играта.

бтв. дај бе кажете некја добра игра, ми се игра ама неам шо да играм

Fala ti Wicket ke probam posle ... valjda ke uspeam :kajg:

Samara напиша:
Igram edna strategija Tropico. Mnogu zarazna i super e!
shok.............. i strategii igras:ija:...... abe ti се заебаваш со нас или ти е дојдено до мажачка.....:icon_lol:

Миа ХИрОУС........

гирлс оф тхе дримс станувате...... емто не само мене.. :wub:

Ако сакате игра со насилство единствена игра што постои е Crime Life:Gang wars. Закон игра еј.. Имаше рецензија во Ентер па едвај чекав да излези.. Едноставно ЛудилО:pishtoldz:ojea::violent1:

Само што ја свртев Hitman 2 (околу 12-13 саати). Сега веројатно ќе продолжам да ја играм Morrowind (=

Патот на Нео. Абе до оној крајнио мега Смит стигам, ама никако да го скењам, иако не е толку тежок. Губам живци и остаам. А треба ускоро да ја бришам, 5 и кусур гига е на HD. Иначе кул е игрицава. Посебно зашо една од ретките акциони која супер се игра со гејмпед и работи со него out of the box.
Играм и Fifa 05, кариера. Втора сезона сум. и сега су со Tenerife(2. шпанска) у 1. шпанска лига. Ги освоив сите купови на кои играв до сега. Идеме у нови победи :)

Zbratko напиша:
A be luge ke mi kaze nekoj kako da ja instaliram NFSot (na DVD mie e i malo nekoi virtuelni sranja ovo ono pojma neam od kaj da pocnam kaj da zavrsam)
За виртуелните срања, добар е Daemon Tools. Обично мора да монтираш некое цд, или имиџ. Ако е скрекана.
Ако е клон(не скрекана, ами само копирана), позаебано е. Некои Алкохоли 120% со кои не сум се бавел. Али ако ги имаш истото ко и ја, инсталираш Daemon Tools(на нет се, бесплатни се), монтираш тоа имиџо, и возиш. Баш ме потсети... Ја запоставив ептен. Ај после испитиве. И она се игра кул на гејмпед. Аналогни контроли :)

Call of duty2, играта е фантазија. Во слободно време Quake4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom