Стриптиз во пилотска кабина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
DIRIZABL..?? :) ..mislam ne..! Poveke mi lici na nekoj od toa AVIONITE giganti...ruski...
k-7-1.jpg
Хехе сум го погодил зборот погоре :pos:

Ај за полетување може и успевале да се дигнат некако овие чуда... а слетувале ли барем целосно?

вгодина се запишвам на факс за пилот...нема сомневање...

aj-steep-turn.jpg

Angelina Jolie vo cirrus sr22 reklamma ili ne sto e bitno ...dobar ova cirrusov

Одвратна ми е.

Дајте нешто за уживање, појаки авиони!

Хаха, ме потсети темава на еден виц:

Капетанот дал соопштение дека летот ќе трае уште два ипол саати, но потоа заборавил да го исклучи микрофонот. Потоа му се обратил на копилотот:
-Летов уште два ипол саати ќе трае, ај ќе го ставиме авионот на авто-пилот, ќе испиеме по едно кафе, и после да ја плеснеме стјуардесата.
Сите патници слушаат, а стјуардесата се затрчува да им каже дека не го исклучиле микрофонот, и одеднаш, еден од патниците:
-Добро де, кај трчаш, луѓето ни кафето не го допија.

Хаха, ме потсети темава на еден виц:

Капетанот дал соопштение дека летот ќе трае уште два ипол саати, но потоа заборавил да го исклучи микрофонот. Потоа му се обратил на копилотот:
-Летов уште два ипол саати ќе трае, ај ќе го ставиме авионот на авто-пилот, ќе испиеме по едно кафе, и после да ја плеснеме стјуардесата.
Сите патници слушаат, а стјуардесата се затрчува да им каже дека не го исклучиле микрофонот, и одеднаш, еден од патниците:
-Добро де, кај трчаш, луѓето ни кафето не го допија.

Друже закон ти е вицот:pos2::pos2::pos2:

Хаха еј :pos2:добар виц.Каде трчаш луѓето уште ни кафето не го испиле :pos2:.
:salut:

Стијуардесата Корин Герлс ја тужи “Орка’’ Винфри затоа што била истерана од работа, наводно заради тоа што имала секс со пилотот во приватниот авион на Орка (кој што чини $42 милиона).

http://www.nydailynews.com/gossip/2009/10/11/2009-10-11_oprah_winfrey_sued_by_former_employee_she_accused_of_having_sex_with_pilot_on_he.html#ixzz0Tk7Q1pKZ

Орка, кит убиец

alg_hotel_oprah-winfrey.jpg

............ako narod znae kako se pravat kobasici, nema da pomisli da gi jade ni vo son, ako znae kako se nosat zakoni, nema da gi pocituva ni pod razno , ako znae koj se pilotira i so sto se pilotira.... :)

алал да ти е за мислењево. дека си во право во право си. поздрав

Ооооо па супер било да си пилот!!!

Сега пак имаме друга ситуација. Компанијата Virgin Atlantic замолила жена војник, инаку Британка, да ја соблече униформата бидејќи за некои патници (муслимани) било навредливо да е така облечена.

Се надевам дека направила стриптиз насред авион.

article-2290462-187A2025000005DC-560_634x545.jpg

http://www.barenakedislam.com/2013/...uld-be-offensive-to-some-passengers/#.UT6TSCr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom