Нов настап на Prodigy

• Креатор на темата Креатор на темата Cvanc
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 февруари 2007
Мислења
48
Поени од реакции
2
Decki pred edna nedela edna drugarka mi kaza deka ovaa godina Prodigy povtorno ke imale koncert kaj nas.Jas licno ne i poveruvav pa zatoa ja postaviv temava da vidam dali i nekoj drug slusnal za toa. Ako znaete nesto poveke ke ve molam ostavete komentar :toe:

Додека не видам реклама или флаер на празни муабети не верувам...само ќе кажам дека се молам за концертот:):):)

рекла казала е работава
стварно додека не се виде флаер во ништо не верувам

Sega za sega samo ova e najaveno za 2008 za nastapite na Prodigy

May
24 - Gatecrasher Dance Festival , Northampton - England Info

June
6 - Rock am Ring , Nurburgring/Eifel - Germany Info
7 - Rock im Park , Nurburgring/Eifel - Germany Info

Inace daj boze da dojdat ama ne mi se veruva bash. Sepak sakam da dojdat.

Смееек мај бич ап! Пеууууу!...... Пеуууууууу!!!

Ако дојдат морам да отидам. Пред 3 год кога беа не отидов и ми беше жал.

Кога ги дошле би било многу Ѕверско.Колку ја сакам нивната музика

Koa bea 2005 togas mi bese mislam najubavata sabota u zivot.Mislam deka od site tamu bev najmal ali sum se treskal od zemja kao nezdrav.
A ako dojdat pak...... :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

P.S. koa bea kaj nas pred da pocna zurkata me snimaa od MTV (ne em ti vi nego ovaa nasata) moze ste me videle so zuta jakna bev i me prasuvaa sto znam za Prodigy.

Да да информацииве се точни, разбрав од менаџерот на Prodigy дека годинава негде после летниот одмор ќе дојдат во Скопје, на Скопски саем, 1-ва хала. Како организатори повторно се јавуваат Авалон продукција.
Ќе биде лудилоооооооооооо. :vozbud: :vozbud:
Само колку лажаааам!

Нема да дојдат.Беа 95’ па после 05’ ,така да следен пат ќе дојдат 15’
хехехе.

Mene taa drugarkata mi kaza deka gleala na ona so e dobra sema na Sitel i tamu kazale deka ke dojdat. Ali ako dojdat letoska ko so vika gospodin Vodka ne znam.............. ke poludam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom