Кадрава или права коса?

Кадрава или права коса?

• Права

Гласови: 200 65,6%
  • Кадрава

Гласови: 105 34,4%

• Вкупно гласачи
    305
Права + долга коса = комбинација снова.:)
И јас имам долга,не скроз права коса ама ништо страшно.Ја обожавам и многумина ми завидуваат на неа.:pipi:

Кратка, кадрава :)

Кадраво [нежно навиткана] долга коса.:pipi:

Зависи...кадрава (кршена) знае да стои по фенси од права. Гласав за права сепак, ама долгаа права црна...мхх мххх

Ма тоа и не е толку важно, важно е како стои

Jas imam dolga vitkana kosa, porano mnogu sakav da imam prava i postojano a peglav. Sega poretko ja peglam i nekogas ja nosam prava, a nekogas vitkana.

имам права коса но сакам виткна и често ја виткам со фигаро

имам права долга коса што е полесно за одржување али сепак повеќе сакам виткана со локни :pipi:

Гласав за права. И јас имам права и долга..нее скроз права ама мање битно :) си ја сакам таква :pipi:

Едно време си имав долга кадрава коса и супер ми беше не се секирав многу за фризури.Доволно беше да ставам пена да ја исушам со фен и спремна за излегување.Ама ми се здосади така, исто пак исто и се одлучив да ја скратам и убаво ми стои,но проблем е што морам постојано да ја пеглам за да постигнам максимален ефект од фризурата.:pipi:

И двете ама кадрава повеќе преферирам не многу онака нежно навиткана:pipi:

Мене повеке ми се допаѓа кадрава коса онака поженствено можеби и побујна е во секој случај.:pipi:

имам долга кадрава коса, неколку пати ја имам пелгано но одма ми се витка....сакам да ја носам права но не можам:cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom