Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Igrava ja igrav do pred 2 godina,na pochetokot prvi 3/4 meseca mi beshe interesna.
stignav do 130 lvl so premnogu napor posle 9 meseci.i na kraj igrata mi pochna bes veze da stanuva,nemashe shto da se praj i pochna lugje da se otkazhuvaat.
sega neznam,vikaat bila bolje imalo povekje raboti dostaveno.

Јас сепак ќе чекам за европскиот, инаку изхантав elite 1 soc lvl 5 backsword.

Да Али Европскиот за 2 месеца... многу се мрзливи TQ. Плус, овој Америчкиов сервер е накрцан до даска, неможеш да се логнеш ебате...

Хаха,на америчкиов се пуштив вчера колку да видам што е,и глеам милијарда нубци на Autopath Finding трчаат низ тц,завршуваат почетни квестови,и идат надвор.И тука доаѓаат проблемите.Мислевте дека е тешко да утепате 1800 Red Devils?Пробајте со 10 Pheasants!КСира секој жив,луѓе квачат стакови со Sycee's,и као шо ми е тиња ПЦ-во,FPS е катастрофа,ко слајд шоу да глеам х) И што е најтрагично,не е тоа што се очекуваше.И нели ке немаше Battle Power?

Нема веќе battle power, уствари покажува како да имаш, но не влијае на PvP.

http://co.91.com/content/2009-11-25/20091125044559710.shtml

The TQ Team is very happy to announce that Classic CO will soon launch its 1st EU server, Royalty, at GMT 9 a.m. on Nov.27th! We hope this will help alleviate some issues for Liberty, while at the same time providing a better gaming experience for a large part of our gaming community.
Since Liberty, the 1st Classic CO server was released on Nov.18th, it has been such a madhouse, with all the players trying to squeeze their way in! It’s quite inspiring to witness how the game continues to thrive and prosper with the change in styles, and we expect the EU server will be just as popular as the first one.
We look forward to seeing more new friends join in, and hopefully some old faces, too!

Тоа е тоа, за 2 дена искача Европскиот Сервер што значи помалце Ping, подобар гејмплеј и тако даље. Кој ќе игра ?

Јас најверојатно ќе играм, со уште двајца другари. Само да не биде full 24/7...

После една недела играње престанав, не вреди веќе, срање е. Нема никогаш да ја направат иста како 1.0

Опа машала и тука имало конкуеристи :vozbud:
Неам пипнато неколку месеци али некад се палам да видам што напраил братучедми :vozbud:

Има некој од вас на саншајн? :pipi:

Char name: Highko

Ninga - Warior - Wather
За друго не ме прашувај зашто незнам точно... одамна се неам упалено :kesa:

Мислам дека знам кој си, али ај пиши па да видам дали сум погодил :)

Шо се дешава, како е сеа на овој новиов Сервер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom