Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
GokoMKD напиша:
decki kako sto razbrav igrava pocnala da se plakja?? dali dobro sum razbral ?? :)) . A inace igrava ja igrav pred 1mesec i e zakon igrica koja e mn.zarazna , Mn.glupo e so ova lotary sto go napravija. Pozdraf

Абе не се плаќа за играње ама, полека почнаа некој ствари за пари да ги праат.Ако ти е хакнат акаунтот нема да ти го решат проблемот ако немаш купено 20 Драгонболи од нив...така да

Boomerang напиша:
Заеби тоа...нема фајде карактеров да го вратам..Кажи на кој сервер си па ако моеш нубот да ми го левелираш :D

Јас сум на Gem World-Turquoise. супер е има многу македонци.

Dali moze nekoj da mi kaze t.e. da mi pomogne da mu dadam Acc i pass na bilo koj server i so arcer 120+ da mi napravi water->tro ?? :)) ako moze fala od napred :))

GokoMKD напиша:
Dali moze nekoj da mi kaze t.e. da mi pomogne da mu dadam Acc i pass na bilo koj server i so arcer 120+ da mi napravi water->tro ?? :)) ako moze fala od napred :))

Ке пробам јас на Gem World - Turquiese ама немам јас арчер 120+ туку другар ми има 117, ако може тој ке го замолам.

Decki...vaka Conquer 2.0 izgleda...mizerno neli ? ali verujte pred edno dve god. ja po4nav,i do sega niedna igra ne me zarazila kako conquer,inaku se otkazav...130 lvl e maksimum ima mislam mnogu za objasnuvanje ... nema mnogu da me svatite,jas bev 130-130 archer-archer ... i se otkazav po4nav so WoW i ja bataliv...od vreme na vreme palam da se vidam so moite dragi net friend,pozdraF

Swifty напиша:
Decki...vaka Conquer 2.0 izgleda...mizerno neli ? ali verujte pred edno dve god. ja po4nav,i do sega niedna igra ne me zarazila kako conquer,inaku se otkazav...130 lvl e maksimum ima mislam mnogu za objasnuvanje ... nema mnogu da me svatite,jas bev 130-130 archer-archer ... i se otkazav po4nav so WoW i ja bataliv...od vreme na vreme palam da se vidam so moite dragi net friend,pozdraF

Brat igrata e mn.zarazna a inace da dignes arc 130 e najdobro nesto sto moze da posti na igrata :))) i pari i GW i lvliranje i lovenje i sfe :)))

LOL, значи вистина имало луѓе кои ја играат играва. Па како можете тие глупости да ги играте ? Скок + Пук, Скок + Пук, итн. Па јас во интернет клуб ја гледав и ми стана ЕПТЕМ глупава, и кога ја зедов дома, за 15-20 минути ја избришав. АМАН! ! ! !. :)

Зикс...тоа ти е твое мислење,не си бил многу упатен и секако ти дошла глупа.Немам намера да ја "бранам" играта...има многу поглупави игри кои цел свет ги игра,али тоа е нивно право.поздрав.

Абе дечки и мене ме заразија со оваа играва Conquer и ицкрено добра е( само лосе е со е малку у 2Д според мене)Ама тоа ти те зивот коа ќе почнеш нема враќање....

btw мојот аcc. е BoT-MasteR (tao 20 lvl)

Conquer

ajde conquer igraci pisete se so imate tuka okolu igrata i so mislite za noviot pach!

selling

i ako veke nekoj e zainteresiran sitkam 123 trojan na Fury server sos oc boots i soc armor super oruzja i takvi stvari ako nekoj e zaineresiran neka pise go sitkam samo za RL CASH!!

zzzzz

conquer mnogu ja poebaa so noviot pach a bas ja ja igram vise 2 godini i mi skurci no ne mi e tesko da davam soveti na pocetnici^^ a i sitkam dobar caracter na eden od ponovite serveri 124 lvl pisete msg pa ke se dogovirime ako nekoj e zaeinteresiran

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom