Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aj ako mozes vidi gi slikite i kazi mi sto znacaat molim teДада и другарките кога ќе почнат да си гледаат на кафе,се си знаат за себе и само се дигаат во облаци..Еднаш во осмо шо ме лажеше ѓаолот отидов на гатачка..(со школскиве шмизли мои) и ајде со уште еден другар отидовме,а тогаш ја уште кафе во уста немам стаено.Влегуеме,женава на видик ко она вештеркине со метла,тоа станот жив хорор во натре,и за на крај да ни ја напраи кафе дека немала.Па ај еден истрча купи.Ни изнакажа толку глупи работи шо само женските паѓаа во депресија а ја не се замарав.Од коа си заминавме мене од тоа ништо не ми се исполни,тоест и да ми се исполнило не го поврзав со тоа што го кажа старава.А другар ми после тоа глава го болеше многу,и коа беше на бајачка му рекоа дека му е од таа...
Ми личи како суштество од dota или wow.Што значи фигурава? Само таа ми е спроти рачката. Некој ако знае да гледа нека ми каже, ми изгледа значајно, лол.![]()
Нешто си расеан ќе не знаеш кај тераш. Сакаш нешто да почнеш, ќе се оствари.Ако си разбира некој од гледање кафе нека каже слободно.
Право да ти кажам точно е тоа, имам заштита од таква црна жена, тек 2024 започна таа заштита, значи погодуваш.Нешто си расеан ќе не знаеш кај тераш. Сакаш нешто да почнеш, ќе се оствари.
Мала тензија ќе имаш.
Некој нов почеток нешто ќе расчистиш со личности кои биле лицемерни со тебе си ги знаеш добро.
@Ocajna тебе фигурава ти значи дека некоја женска црна особа те штити, нешто што го сакаш одамна без препреки сега ќе ти се оствари
Важи можеш и во порака да ми пратишПраво да ти кажам точно е тоа, имам заштита од таква црна жена, тек 2024 започна таа заштита, значи погодуваш.
Ќе ставам филџан да ми ѕирнеш во иднина кога ќе испијам турско кафе, зш не пијам во последно време се нескафе.