Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Ma bas vcera go gledav Love Story se ubiv od placenje

Солза немам до сега пуштено,но ми се има случувано да направам некоја тужна(кисела) фаца, и тоа обично онака кога добро ќе се внесам во фимот :):)

Не мислам дека никогаш досега не сум заплачела,но имало моменти кога некои филмови ептен ме растажиле...

Ми се има случено некој добар филм и завршува све среќно али некој мора да умре :smir:

Na mogu filmovi mi se sluchilo, ama eden od najtaznite sigurno e Pay It Forward, na kraj mnogu zalno zavrsuva:cry:

оној ептен старит филм за мајката и ќерката?

Не, нема врска со мајка и ќерка. Филмот е точно тоа што пишува во насловот. Љубовна приказна. Прекрасно филмче.

b.gif

Love Story (1970)

Ако го имате гледано филмот Pay It Forward ... на крајот кога го убиваат на малиот, многу тажна сцена, ми потекоа неколку солзи :pipi: а мајка ми два саати плачеше :)

da , imam pusteno na Blues Brothers se ubiv od smeenje pa i solzi mi potekoa

Na Titanic :), i na dr. filmovi kako i na epizodi od seriite Dead Zone, Smallville...

Нон стоп плачам на филмови.Нон стоп.На убави сцени,на тажни сцени..ако сцената е јака,плачам.

На кои сум плачела?
Многу се,али ај ќе кажам неколку...
Титаник, A walk to remember, Патриот, Lion King, The other sister(така мислам се викаше) и уште мнооогу други.

Последен пат се утепав од плачење на една сцена од "Gray's anatomy".

Стар брачен пар, 60 години заедно, дознаваат дека жената има рак во напредна фаза (но посебно дознаваат) и не си кажуваат еден на друг и потоа решаваат дека ќе одат на одамна планираното патување во Венеција за да поминат со гондола под Мостот на Воздишките.

Најмногу ме погоди кога жената вели: „I've been with the love of my life for 60 years. And now I'm dying."

:(

Филм може да се случи само да ме растажи ама да ме доведе до тоа односно до плачење нема шанси...далеку од тоа....

дададада вчера на филмот ,,p.s i love you,, изронив солзи ...убав филм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom