MSN или Skype?

• Креатор на темата Креатор на темата WhiteSnake
  • Време на започнување Време на започнување

Koja programa poveke ja koristite za chat?

• Msn

Гласови: 263 70,9%
    Гласови: 108 29,1%

• Вкупно гласачи
    371
МСН... Скајпот го користам само за да си праам муабет преку микрофон... 3-4 души..
П.С. Само кај мене ли е така или кај сите коа праќаш некој File преку Скајп НЕ ОДИ АМА ИЧ... НОКТИ МИ РАСТАТ! Затоа користам мсн...поедноставен ми е некако..

За чат МСН, а Скајп користам кога зборам со некој на микрофон или за ВЕБ камера :helou:

единственото нешто што ме натера да гласам за MSN е тоа што е повеќе користена... за мене Skype е далеку подобар :)

Skype дефинитивно, барем мене искрено ми е поедноставен и лесен за користење, а и повеќе време имам минато на Skype одколку на MSN :)

А кога ке испадне новово МСН, Некој викаат Јуни ама кое дато ?

Скајпот го користам повеќе, мсн многу ретко...

Добрата страна на Skype e тоа што можеш побрзо и полесно да најдеш пријатели . Но во Македонија мсн-то е позастапено па би рекол мсн.

И Скајпот и МСН-то , плус и Yahoo и AIM :vozbud:

Повеќе користам MSN бидејќи имам многу контакти за chat, а Skype користам за да разговарам со микрофон и да пуштам камера зошто најдобар е Skype за овие работи и помалку контакти имам... Кај MSN можат да се јават вируси и ерори кои не ви дозволуваат да се логираш, доколку кај Skype се логираш без проблем

jas go koristam msn a koga e slaba konekcijata togas go koristam skype..........

Skype многу повеќе користам, а MSN не многу често, само vampgirl ме замара на MSN :vozbud: :vozbud: :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom