MSN или Skype?

• Креатор на темата Креатор на темата WhiteSnake
  • Време на започнување Време на започнување

Koja programa poveke ja koristite za chat?

• Msn

Гласови: 263 70,9%
    Гласови: 108 29,1%

• Вкупно гласачи
    371
Повеќе мсн - ваљда оти имам повеќе пријатели.

Не знам, на МСН сум навикнат.

Користам само мсн, некако навикнат сум на него и глупо ми е на скајп (имам ама ептен ретко го користам)

Скајп само за зборување со слушалки и за со камера бидејќи во тоа е подобар,а за чет на МСН.

Ама пробувам да симнам мсн од друг pc и не е возможно.Се распрашав и ми рекоа дека нема да може повеќе да се симне мсн така лесно како порано.Како,зашто коа ќе дознаам ќе ви кажам

Skype.. :helou: нема толку заебанци* како МСН.. ( зошто нема тема: Skype проблеми, прашања и совети? - пошо скајп нема толку проблеми:pos2: )

Skype.. :helou: нема толку заебанци* како МСН.. ( зошто нема тема: Skype проблеми, прашања и совети? - пошо скајп нема толку проблеми:pos2: )

Може да се каже. :)
Инаку двете програми си имаат свои позитивности skype е незаменлив за voice chat.

Skype го користам само за разговор со луѓе на поголеми далечини. Мсн ми е попрактичен за секојдневие.

На MSN кога ке седнам се осеќам како во градинка. Сите ставиле слики наместо зборови и неможам ни да прочитам што сака авторот да каже.:jaj: Skype е далеку по професионален алат за комуникација според мене.

зависи што има соговорникот со кој треба да обавам видео разговор, а за текст чат исклучиво фејсбук

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom