Windows 3.11

• Креатор на темата Креатор на темата l33tz
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш ли го 1.0 или 1.1?

Зошто ти е, 1.03 го имам но работи само со тие дискетите големи а не верувам да имаш ти емулатор што ке ти користи?

За колекција само... Не да го инсталирам.

Btw, некако страната не ми изгледа безбедно... Ке најдам посигурно линкови и ке ги постирам овде.

Btw 2, ова е Warez, дозволено ли е на форумов?

Microsoft одамна имаат откажано секаква поддршка за 3.11, а не ни може да се најде оригинал.

Ги најдов 1.x, 2.x, 3.11 и Windows 95 повеќе верзии, за жал неможам да ги постирам во торент ми се ако некој ги сака по пп мсн нека ми даде...

Лол па креирај торент и пушти линк, попросто од тоа неможе да биде.

Мислам дека не смее на форумов ... Затоа не ни постирав линк од торентот...

Хммм незнам дали тоа важи и за мртов софтвер кој и самата компанија го напуштила, поубоо модераторот на форумов да ни каже, I'm new here хехе.

Хммм незнам дали тоа важи и за мртов софтвер кој и самата компанија го напуштила, поубоо модераторот на форумов да ни каже, I'm new here хехе.

Мртов софтвер...ха ха ха....па на пола компјутери по општините се уште го користат, во најдобар слушај ВИН 95.
А не е лошо да малку повремено (носталгија) повозиме олдтајмер

Мртов софтвер...ха ха ха....па на пола компјутери по општините се уште го користат, во најдобар слушај ВИН 95.
А не е лошо да малку повремено (носталгија) повозиме олдтајмер

Ова е жално, не е за смеење, па 21 век сме мајку му, нека акнат Виста по тоа општините:pos2:

Ова е жално, не е за смеење, па 21 век сме мајку му, нека акнат Виста по тоа општините:pos2:

На што, на 386-ки, 486-ки, во подобар случај по некој пентиум 133 :pos2:

Како и да е, многу го тупите ваљда да билдате постови незнам.... Пишете ми по пп мсн и ке ви го дадам тоа.

Како и да е, многу го тупите ваљда да билдате постови незнам.... Пишете ми по пп мсн и ке ви го дадам тоа.

Тоа се вика разговор на тема. А ти што отвараш топик ако нејкеш да збориме во него? Темава не е само за даунлоуд на Win 3.11, туку за понекој муабет за него и како нашиве сеуште го користат. Види го насловот на темата......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom