Фан Клуб: Шалке 04

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Salke zasluzi da tepa vo prvata utakmica. Ama toa e. Edna golmanska greka, sto utnati sansi, loso sudenje i posle Barsa u polufinale. Da ti ebam ekipata, da ti ebam.
Denes ocekuvam pobeda so Hanza

Шалке-Ханза 1-0
Со голот на Алтинтоп,Шалке победи во натпреварот со Ханза.

нојер има одбрани да помислиш кан, касиљас и буфон заедно немало да ги направат ама има и киксови ала бартез.

за германија многу поголеми шанси има рене адлер од леверкузен. нема „спектакуларни“ паради ама нема ни киксови никакви.

за лига на шампиони се надевам дека шалке барем ќе пружи некаков отпор иако разликата е во класи. шалке се во многу солидна форма. годинава ја спасија честа на германците во ЛШ.

а во бундес се знае ;) играте за второ со вердер, хамбург, штутгарт и леверкузен(ако се средат тие малце)

Моментално најдобри голмани во Бундес се Мануел Нојер и Рене Адлер, иако навијам за Баерн, и овој на Хановер Роберт Енке, мада му падна формата.

Јас мислам дека иако сум за барса сепак покажаа добра игра шалке во ЛШ ама незнам дали ке одат понатаму мислам дека шалке ке создадат неки шанси за во пласман во полуфиналето но незнам дали ќе може да и се спротистави на големата БАРСА а во бундес лига шалке мисалм дека се наоѓа во топ форма и мислам дека ке напредува
icon7.gif

Не е малку четврт финале.Оваа сезона може да се борат за второто место во Германија.

Salke :Energie 5:0!
Odlicna igra po ostavkata na Mirko Slomka!

Mnogu gi sakam i respektiram SCHALKE, bidejki mene li4no mi se najpostojana ekipa u GER. (pa mozda i u EVROPA). Toa e bidejki igraat dosta standardno odnosno, koga treba da tepat - TEPAT. A koga se ocekuva da izgubat - GUBAT !!! Toa e mozda dosta smesno, ama mene mi praat golema usluga oti dosea re4isi nikad me nemaat zaebeno oni na spotrska (bez razlika dali sum uplatil ZA ili PROTIV niv). POZ. ... !!!*

:helou::helou::helou:

Утре дербито на колото
Хамбург-Шалке
Очекувам многу голови.

Абе Шалке одлично започна се надевам и така ќе продолжи и ќе ја освои титулата у Бундес лигата оваа сезона
позз

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom