Sto ke kazete za ovoj germanski tim. Jas navivam za timov zaradi toa sto imaat najglasna navivacka grupa "ULTRAS GELSENKIRCHEN", i plus timot mi e simpaticen. Znam deka site se glavno za Bayern ali se nadevam deka nekoj go poddrzuva i SHALKE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас се мислам да направам фан клуб за Вердер.Не дека навивам за нив,туку за да може да се коментираат нивните натпревари.Сепак за некој тоа може да значи дека сум предавникако,нека се зголемува “конкуренцијата“,да биде поинтересно на фан-форумов!Уште Вердер фали,за комплетен впечаток!
Јас се мислам да направам фан клуб за Вердер.Не дека навивам за нив,туку за да може да се коментираат нивните натпревари.Сепак за некој тоа може да значи дека сум предавник
Jas sum vistinski navivac na Salke, barem vo germansko, ne za dzabe go otvoriv fan klubov.А ти мислиш дека има прави навивачи на Шалке во Македонија?
Ако им тргне на Шалке во овој период,може да се борат дури и за второто место(првото се разбира припаѓа на Баерн).Поразот на Вердер ја означува доста неизвесната сезона во Германија.Ќе има голема борба!!!ШАЛКЕ - ШТУТГАРТ 4:1
Курањи 32', 52', Вестерман 76', Зе Роберто 90' - Да Силва 61'1. Баерн (М) 18 11 6 1 33:9 39
2. Вердер 18 11 3 4 43:26 36
3. Баер (Л) 18 10 3 5 35:18 33
4. Хамбургер 18 9 6 3 25:14 33
5. Шалке 18 8 8 2 30:18 32
6. Карлсруе 18 9 4 5 21:21 31
Ke vleze Salke pak u liga na sampioni,a?