Dexter

Dexter е добра серија ама има и подобри од неа, не е ептен ремек дело...

аххх штотуку ја почнав втора сезона и сум вљубена во серијава.
многу е добра,целата приказна е одлична.кога дознав за брат му се шокирав,ама се се поклопи.
само слушнав дека изглеа ќе престанеле да ја снимаат зашо у америка не била гледана:(
не знам дали кажав дека е топ серијава:) и човекон го обожавам

Брилијантна серија... можеби не постои достоен конкурент од актуелните тв серии, освен Изгубени. :zver:

само слушнав дека изглеа ќе престанеле да ја снимаат зашо у америка не била гледана:(

Лошо си слушнала:smir:
Декстер моментално е меѓу најгледаните серии 9,1/10 рејтинг има на ИМДБ(и Лост има толку).Профитабилна серија не се откажува.Мене ми е страв само да не и се деси тоа на Лост што и се деси,од убаво замислена и презентирана приказна,која требаше од дамна да заврши,да се претвори во сапунска опера.

Да,али рејтингот на сериите не се гледа преку ИМДБ.Во Америка не бележи некои успеси.

Ги симнав двете сезони, кај и да е ќе почнам да ја гледам серијата, коментарите се насекаде позитивни, како и добрата оценка на imdb.com.

Проблемот со Декстер е што оди на Шоутајм ТВ,а сериите на таа телевизија во глобала се најмалку гледани.Баш предмалку прогуглав за рејтинзиве и најдов дека третата (најнова) сезона на Декстер била гледана од 1.2 милиони гледачи,(да споредиме со Очајни домаќинки кои ја гледаат 16 милиони гледачи),но според стандардите на Шоутајм задоволни се од гледаноста на Декс и имаат нарачано 4 и 5 сезона.

Добро е се смирија Декстер со Мигел. Симпатичен пар ми се до коска :)

ја сакам трета сезона.
давајте линкови за онлајн глеање(напрепорачливо без 100 висруси)
аххх тешко ми е без декс мој:)
супер е чим ќе иам 4 и 5 сеозна,нека побрзаат само:)

Како што се одвиваат работите Мигел ќе го крка на крајот. Најверојатно го злоупотребува пријателството со Декстер за лични интереси , ама изгледа не за долго. :nesvest:

Vcera izleze preair od 4x01, zakon epizoda, sezonava verojatno ke bide najdobra do sega. Vo serijata se pojavuva John Lithgow (Dick Solomon od 3rd rock from the sun), pretpostavuvam deka ke go ima niz celata sezona.

Gledajte ja i bidete pozdraveni so najdobriot del od soundtrack-ot:

Ааа интересна епизода стварно...ама кој ќе чека сега :nesum:

Вечерва во Америка се прикажува премиерата на новата 4-та сезона, што значи дека по торенти ќе ја има сабајле. Според трејлерот интересно ќе биде... Останува да почекаме :)

Моментално ја гледам втората сезона. Закон е серијата. Интересно е тоа што даваат како размислува човекот. Нема грев за никого и целосно го почитува кодот на татко му.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom