Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По е маил, би требало да е брзо ( барем за видеата ) јас чекам мексимум ден-два, него... дај да ти го видиме портфолио-то на фотолиаКако ве известуваат на Фотолиа дека сликата е одобрена? Јас си направив вчера акаунт и ставив една слика (многу ме интересира дали ќе ми ја одобрат)...Пополнував многу полиња ...
малку каснам, но на фотолиа имам акаунд и пари, па така да ако сакаш може да ти купам фотка па после ти ќе ми платиш на менеKarticata mi e MASTER CARD od Ohridska Banka. Ja imam ednas iskoristeno, se pretplativ na Deviantart i funkcionirase.
Kaj fotolia, probav i so mojata i so taa od majka mi, mi go pravi istiot problem.
зарем Никој нема купувано слики од Фотолија?
По е маил, би требало да е брзо ( барем за видеата ) јас чекам мексимум ден-два, него... дај да ти го видиме портфолио-то на фотолиа
--- надополнето: Nov 10, 2011 6:41 PM ---
малку каснам, но на фотолиа имам акаунд и пари, па така да ако сакаш може да ти купам фотка па после ти ќе ми платиш на мене
Пред два дена пратив 3 видеа ( во слаба резолуција ) и сите ми ги одобриле сега бараат во фул резолуција да абдејтувам но ова интернот сварно споро е абдејтот, цела историја додека отидат.
Него барав по нет други агенции за продажба на видео но освен исток не најдов друга.
и ако може некој барем нешто повеќе да објасни за Moneybookers затоа што многу ме интересира како оди плаќањето и слично..би му бил многу благодарен на тој што ќе го стори тоа![]()