Најдобар скеч од К-15?

• Креатор на темата Креатор на темата SSS-Stolica
  • Време на започнување Време на започнување
цацко ти ли си бе да а ебам мајка му? јас сам бе друже тито! цацко, шо прајш бе да а ебам мајка му :pos2::pos2::pos2::pos2: тој е најдобар по мене!!!

Dzon Krokodilov....

Pred nekoj den go davaa i na TV... Zver...

Do koga kje ve lazat komunistite ??? Ako bese Tito demokratija, zaso ,48-ma koga bese Goce da mu ja bara , ne mu ja dade cela Makedonija ????

Mava na nacionalizam i siroko i duboko...

Дефитивино најдобриот ....хахаха
Симне се бе море ГЛУП...
-не ме викај глуп бе,она ме викаше глуп
хахахахахахахахах

abe najbolje skec mi e onoj vo salata park sto e snimen...mile koga im objasnuva na soigracite(Toso i Cacko) kolku neznaat da igraat...i kako on e dobar....go imase na youtube.com edno vreme...ama sega sum mnogu nervozen zosto ne mozam da go najdam :uvo:

Да не го имате скечот кога Тошо е во црвен пењоар дома и раскрева по дома, или кога е на зграда и пружа алишта кога кажува дека треба да купи пиксни болцни за ладата од Дебар...:pos2:? Ако знаете каде се наоѓа на интернет, ве молам дајте линк.

Да не го имате скечот кога Тошо е во црвен пењоар дома и раскрева по дома, или кога е на зграда и пружа алишта кога кажува дека треба да купи пиксни болцни за ладата од Дебар...:pos2:? Ако знаете каде се наоѓа на интернет, ве молам дајте линк.
EJ DA DOBAR SKEC DAJ NAJDETE GO I AKO MOZE ONOJ SO TOSO IMA IST GLAS KO NA PRETHODNIOV SKEC A SE RABOTI ZA ODRZUVANJE NA NOZE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom