Која програма ја користите за download на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата WhiteSnake
  • Време на започнување Време на започнување
Limewire 4.18.8 за про не ми се даваат пари. А ако не најде на тоа There Is Always Google! :)

Bear Share..ама мн бавно симнува.. :)

Bear Share..ама мн бавно симнува.. :)

па види, брзината на симнување не зависи до програмот, зависи од колку луѓе ја симнуваш песната моментално... пред да избереш некоја песна, погледни во Availability, колку поголемо, толку побрзо :helou:

Имам симнувано и со Lime Wire и со Bear Share и сеа со eMule... Најдобар ми беше Bear Share-от (една стара верзија, новата сакс) ама нешто ми се зезна и сеа неможам да си го инсталирам :( На нареден формат здравје боже... eMule-во е ок, ама не морале толку да го комплицираат... Lime Wire-от е закон ама многу глупости наоѓа па ме нервира, а и не ми наоѓаше некои видови жанрови...

па види, брзината на симнување не зависи до програмот, зависи од колку луѓе ја симнуваш песната моментално... пред да избереш некоја песна, погледни во Availability, колку поголемо, толку побрзо :helou:
знам,знам тоа... :)

LimeWire Pro. Користи некој FrostWire? Да ми каже како е, многу ми ја пофалија.

Моментално користам: FrostWire (копија на LimeWire ), Bearshare и Ares.:jaj:

LimeWire - скоро се ми наоѓа , јас да ме зеза нешо у последно време ама ќе му го најдам чарето ...

Јас користам LimeWire PRO ама у последно време слабо го користам зш симињам преку таа програмата за од Youtube да го симињањ песните:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom