Која програма ја користите за download на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата WhiteSnake
  • Време на започнување Време на започнување
Користев LimeWire, но сега дали имат забрана или нешто не можам да ја симнам програмата...
Сеа од торенти највеќе, квалитетот на песната е подобар отколку да симнувам од youtube converter ... и така..

реал плеар.. си симиња прво како флв фајл а после си конвертирам у мп3 - лесно и едноставно

video get program od kade direkno mozes da simnuvas do you tub i drugi stimovi i vo isto vreme da im pravi i konverzija

YouTube Downloader, порано користев Бершер, али откако го снимив ова само наведениот, најбољи е.

YouTube Downloader, порано користев Бершер, али откако го снимив ова само наведениот, најбољи е.

Па youtube downloader не функционира некое време ?? Или пак го оправија.. Ја користам V downloader , конверт директно од youtube, прва класа програмче

Па youtube downloader не функционира некое време ?? Или пак го оправија.. Ја користам V downloader , конверт директно од youtube, прва класа програмче
Па има периоди кога не работи, но после 2-3 дена пак го средат и така пак симнуваш, според мене наједноставно и најдобро.

Од торент сајтови симнувам (најчесто од замунда).

Се цитирам самиот себе си, не се смејте, но наведниот програм од моја страна е веќе заебан и ко што гледам не мислат да го средуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom