Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вели револтирано внуката на Мара Бунева.
Какво повече да пиша по темава - србскиот вестник Политика само неколку дни после геројството на Мара Бунева јасно е казал "па шта е тја" /ха сега се сетите зашто ползвам србски израз тук
И не ми отговорихте на некои прашанија по-горе - за плочата нај-веке.
А като тв'рдите, че јазикот ви е отделен - зашто се разбираме без преводач?
Прашај ја вујна ти дали ја нарекувале бугарашка, зошто нашите сигурно дека не ја нарекувале бугарашка.Извинете ме, да не би да с'м се об'ркал, но не става ли в'прос за онази Мара Бунева, којато само преди нјаколко месеца бе обвинјавана в цјала Македонија че е терористка, бугарашка, шпионин на Софија?
Веке Вистинска Македонка ли стана?
Зашто ли не се учудвам. Deja vu.
Ај да не должиме многу... прашање до Бугарските членови тука... кој од вас доаѓа во Скопје за неколку дена на Кејот кај спомен плочата?
А за "дупнатите" глави - надјавам се че не си от онија "херои" дека биха в'зрастни хора, граждани на Македонија, но считашти себе си за б'лгари.
That`s exactly what the world call "Power to the people"...А за "дупнатите" глави - надјавам се че не си от онија "херои" дека биха в'зрастни хора, граждани на Македонија, но считашти себе си за б'лгари.