- Член од
- 3 јануари 2009
- Мислења
- 190
- Поени од реакции
- 1
Абе порано потешко со листиња, сеа со компјутериве е милина, пиши што ти треба и само изгаси монитор и цепај гајле си немаш, остај што се корисни за препишување корисни се и за одговарање
Дур учев основно никогаш не препишував секогаш учев, а сеа средно секогаш препишувам (на секој тест сум спремен само не пали кај сите професори).
1ва 2ра и 3та година препишував од листиња и од клупа/зид/рака... а сеа во 4та од монитори многу е полесно, башка на последна клупа седим, а дојде професорката гасим а малце се одалечи палим и така
![]()
Хаха,последната клупа е најдобро место за препишување.Одсекогаш седам на последна клупа,заради предностите што ги имам во препишувањето.Ми се има десено на последна клупа кога седев и професорот(по математика еден беше,на неговиот час ако не се препишеше,брука е)да седне пред мене т.е на предпоследната клупа.И на сред тест така човекот си правеше муабет со мене,и успеав пак некако да препишам од ливчето под клупа,а и на дигитрон некои работи да ги пресметам.Оти не даваше тој дигитрон :nenene: .А сега и овие компјутериве како добро можат да ни послужат при препишување :smir: