Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
И професорите ке те остават да решаваш тест и да пиеш кока кола на час :D кај го има тоа ?
Не ја пиеш ја оставаш на клупа само. И ако ти каже тргни ја ја ставаш под клупа, во јакна меѓу нозе итн. А има професори шо не ти праат проблем и на маса коа ти е.

Јас еднаш пробав да препишвам и го кладов учебникот по историја под клупа, седев до другар ми и гледам наставникот го вади учебникот од под клупа и му вика на другар ми: Препишваш а? Еве ти кец. А јас си ќутев :pos: :D :pos:

Јас еднаш пробав да препишвам и го кладов учебникот по историја под клупа, седев до другар ми и гледам наставникот го вади учебникот од под клупа и му вика на другар ми: Препишваш а? Еве ти кец. А јас си ќутев :pos: :D :pos:
Е тоа ти се вика внучко педер :)

Коле стево да не седеше до тебе ?

Во средата правев тест по Географија. Тој професорот ни е како слепец малку. Другар ми до мене шо седеше го имаше извадено учебникот на клупа. Врви професорот и вели дошол да види да не препишваме. Му го крева учебникот и вели а добро е немаш ливчиња, решавај.

Јас се газам од смеа до него...

на 90% од тестовите препишувам, али некој ситници.. Ретко ми се дешава да се вадам 100% на препишување, најчесто ги набавува тестовите или само учам,иначе кога препишувам најчесто правам ливчиња на компјутер со мал фонт после ги обложувам со селотејп и системски ги редам на во џебови, на пример за македонски(имав за автори и нешто општо за некој печатници) авторите во лев а другото во десен џеб :D

Никад не сум праел ливчиња за препишување.Ако најдам некое ливче од некој шо завршил со препишуење тогаш добро,иначе,никад.Најчесто у средно препишував од тој до мене,позади мене, на 10 клупи од мене :)
А сеа на факултет ретко кога препишувам,ама се дешава чат-пат.
Најлегендарното препишување што сум го видел беше една хиена у средно.Кој учел у Карев сигурно ја знае Наде-хемија.Професорката не е лоша ама знае да си стаи по некое единиче.Овој одговараше за 2ка на табла со хедсфри,а една друга хиена на последна клупа му диктираше.Типот одговараше пола саат и оваа ништо не приемети и на крајј му стаи 3ка пошто многу знаеше :)
Ние ова со телефоните ни е модерно, т.е. само јас кажувам диктирам најубаво , кој имма на ВИП бесплатни ми се јавува со слушалка во уво(лесно се крие) :vozbud:и си вадат до 5-тка а јас сум си роден научен па не ми треба за испрашување, само за тест :pipi: Ама од некои клети наставници со 100 очи на глава:вонзем: не се може..
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 18:25 ---
Тоа е више застарено бе сеа технологија ова она поштено си сликам со телефонот(3мп камера)го вадам на тест и препишувам поштено а и никој професор не праи проблем за телефони на час освен македонски(као увек сите професори македонски се гадни лол):baeh::baeh:
Мама предава по Македонски...-.- Be carefull tonight...

:)
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 18:27 ---
Не ја пиеш ја оставаш на клупа само. И ако ти каже тргни ја ја ставаш под клупа, во јакна меѓу нозе итн. А има професори шо не ти праат проблем и на маса коа ти е.
Nas po hemija nastavnickata ni dava ako sme zedni da se napieme i ako sme gladni da kasneme ama site se plasat odnea i samo ednas jas se osmeliv da se napijam i nisto ne mi rece :)

Како што говори насловот многу јасен..препишувате ли на тестови/испити..ако да кои се вашите способности,начини и сл. Ве фатиле ли досега или сте итри..:D Или се служите со други ''прљави'' методи..:)

другарот до мене седи до ѕид и кај него се лифчињата. тој
препишува за него, па мене ми диктира нешто ако ми треба.
јас со широка јакна го покривам, и професорот го посматрам
:D

Рано е уште да се збори, али ја баталив више лифчиња, т.е не баталив.
Ќе си напишам се што ми треба на лист, ќе си сликнам со мобилен и свршена работа. Повремено ќе гледаш демек колку е саат и така :)

П.С. Со модерниве телефони може на ворд на мобилен исто :)

другарот до мене седи до ѕид и кај него се лифчињата. тој
препишува за него, па мене ми диктира нешто ако ми треба.
јас со широка јакна го покривам, и професорот го посматрам
:D

Широка јакна.. у лето. добар си :icon_lol:

Во основно најбоље фора ми беше,со едни посебни пенкала(сегде барам такви,нема) си правев дома мали ливчиња,и ги лепев на пенкалото...милина...седнуваш некаде каде што не би приметила(не ќош) пример 2ра редица,а сите што се сумљиви седат нели у последна :D и дур она се замара со нив,ти си го решаваш цел тест...математика си вадев тестовите под маса,на крај на година ми скурчи од криење,си ги извадив на маса,ама ме виде,али поминав :D

а сега у средно не препишував,или ми решаваа други,или ми кажуваа,или знаев :rolleyes:

- Ливчиња во проѕирно пенкало од оние со плава капа,
- ливчиња во калкулатор илити дигитрон,
- од долната страна на масата зацврстена со нешто или меѓу железните држачи и масата,
- на слика во моб.,
- едно време слушалки на зима (тие со подолга коса и на лето), се дури не наредија блокатори...ама блокаторите останаа само за на испит, а не и на колоквиуми :sneaky:
- внатре во тетратка,
- во затворена шака,
- добро е на испит да носиш и многу џебовидна облека за секој случај ако те фатат со првиот сет,
- на зима во ракав па со прсти повлекуваш напред или назад зависно од ситуација
меѓу нозе на седиштето (заебано ако некој станит пред тебе на испитот ама се усовршвит со време)
-десетто
- и то...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom